Astrologie

#horoscop 2021 #predictii #horoscop #astrologie

Ce aduce anul 2021 pentru toate zodiile

Dupa ce am trecut peste un 2020 plin de incertitudiini, provocari sau chiar piedici, schimbari la 180 de grade, anul 2021 a venit deja cu o lectie pe care cu totii trebuie sa o invatam, lectia rabdarii. E nevoie de adaptare si sa nu renuntam la speranta.

 

Anul 2021 poate fi un an plin de schimbari, inedit, presarat de situatii contradictorii, absurde sau ciudate si asta se poate pune si pe seama unei conjunctii rar intalnite dintre Uranus si Saturn.

Paradoxul se va manifesta si in relatii, pentru ca va aduce impreuna oameni diferiti sau chiar cu conceptii, caractere sau credinte opuse. Totusi, chiar si astfel de relatii se pot dovedi reusite in 2021.

Jupiter in Varsator aduce ocazia schimbarii, atat in ceea ce priveste profesia, stilul de viata, cat si in dragoste. Atat de multe schimbari neasteptate pe toate planurile nu ne vor lasa sa ne plictisim.

Anul 2021 inseamna comunicare, schimbare, lupta, relationare, dar si progres, iubire si speranta.

Horoscop Berbec 2021

In acest an Berbecii vor avea parte de o ascensiune pe plan profesional. Isi vor gasi noi oportunitati in cariera, ceea ce le va aduce si venituri considerabile. Pe plan sentimental spre sfarsitul anului este posibil sa inceapa sa se gandeasca la casatorie, insa este posibil ca partenerul de viata sa nu fie atat de convins.

Taur

Pot aparea schimbari in cariera. Poti opta pentru un nou loc de munca, dar ai putea avea parte si de o promovare. Niciodata nu trebuie sa uiti ca esti valoros.

Gemeni

In 2021 ai putea avea sansa de a te dezvolta profesional. Chiar daca nu va fi usor, cu munca si perseverenta vei obtine rezultatele dorite.

Rac

Anul acesta lasa-te rasfatat de ceilalti. Obisnuit sa fii parinte, uiti sa ai grija de tine sau sa ceri afectiune. Acum e momentul sa te simti ocrotit.

Leu

Iti place sa fii in centrul atentiei si in 2021 ai putea avea parte de asta. Totusi, invata lectia rabdarii si a intelegerii, pentru ca rezultatele de pot lasa asteptate.

Fecioara

Plimbarile si interactiunea cu ceilalti te-ar putea ajuta sa obtii calmul si echilibrul de care ai nevoie.

Balanta

Dezechilibrat in 2020, in acest ai vei cauta echilibrul in dragoste. Ai putea fi in cautarea unei relatii serioase, pe termen lung.

Citeste si horoscopul pe 5 ani pentru toate zodiile.

Scorpion

Pastreaza-ti mintea limpede. In 2020 ai invatat ca viata poate fi grea, insa 2021 iti da speranta si te face mai cald si mai prietenos.

Sagetator

Esti dornic de petreceri, de distractie si de apropiere, ceea ce anul trecut ti-a lipsit. Ai grija la sanatate, atat la cea fizic, dar si la cea mentala.

Capricorn

Cariera si banii vor fi in centrul atentiei tale in acest an. Esti gata sa depui toate eforturile pentru a obtine succesul si mai multi bani.

Varsator

Ai putea fi in centrul atentiei, fie pentru ajutorul pe care il oferi celorlalti, fie pentru calmul pe care il vei inspira in acest an.

Pesti

Esti magic, indragostit si pasesti cu gratie si umor catre o noua iubire pe care o asteptai de mult. Esti expansiv si iti doresti sa socializezi si sa simti.

Citeste si horoscopul pe 5 ani pentru toate zodiile.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro