Astrologie

#stilul zodiei tale #astrologie #celebritate #horoscop #zodii #predictii #stilul zodiei

Ce ai face daca ai fi faimos, in functie de zodie

Celebritatea si bogatia vedetelor sunt ravnite de toata lumea. Daca te-ai intrebat vreodata cum te-ar transforma statutul de vedeta, raspunsul ti-l pot aduce chiar astrele. Iata cum ar arata viata ta de artist, in functie de zodie.


Berbec

Pentru a reusi in lumea mondena, Berbecii trebuie sa invete sa-si tempereze iesirile si sa profite de orice mijloc de a-si face publicitate. Chiar daca vor aparea informatii eronate in presa despre ei, Berbecii vor fi nevoiti sa invete sa profite si de publicitatea negativa.


Taur

O celebritate din zodia Taurului isi va iubi statutul, mai ales daca ii confera si avantaje substantiale. Pentru a ajunge acolo unde isi doreste, nativul Taur va trebui sa munceasca mult ca sa se si mentina. Femeile Taur se vor infuria daca publicul, prin intermediul presei, isi va hrani curiozitatea din viata lor intima.


Gemeni

Pentru Gemeni, notorietatea nu este un tel. Firi sociabile si extrem de comunicative, pentru nativii acestei zodii faima are alta definitie. Fie ca vorbesc cu cel mai bun prieten, fie ca se adreseaza unui intreg popor, se pregatesc si se concentreaza la fel in ambele situatii.


Rac

Racii nu sunt prea pasionati de visul celebritatii. Statutul de vedeta ar putea perturba viata de familie a nativului Rac, la care tine enorm. Firi timide si introvertite, Racii vor avea tendinta sa refuze invitatiile la emisiuni TV sau alte aparitii in public.


Leu

Leii iubesc celebritatea. Atat timp cat se afla in centrul atentiei, pe nativii Leu nu-i deranjeaza neajunsurile de genul program prea incarcat, lipsa unei vieti de familie sau scandalurile din presa. Leii au o pornire naturala in aceasta directie.


Fecioara

Pe Fecioare, cel mai mic semn al celebritatii le sperie. Fecioarele vor avea mereu impresia ca nu merita acest statut. Aparitiile la TV, faptul ca lumea intoarce capul dupa ei pe strada sau ca li se cer autografe, ii vor face pe nativii Fecioara sa-si spuna ca nu merita nici pe departe aceasta atentie. Cand au merite adevarate insa, Fecioarele vor dori sa le fie recunoscute public, insa fara sa aiba vreo legatura cu viata ta personala. Personalitatile din zodia Fecioarei ar interzice tabloidele si ar condamna paparazzi la ani grei de temnita.


Balanta

Balantelor le place la nebunie ca lumea sa le cunoasca si prefera sa obtina celebritatea prin meritele proprii. Cancanul creat in jurul Balantelor e bun, atata vreme cat nu le afecteaza imaginea si nu le aduce neplaceri majore.


Scorpion

Desi nu vor da niciodata semne ca tanjesc dupa publicitate, Scorpionii chiar isi vor dori asta. Prima lor grija ca vedeta va fi sa creeze mister in jurul persoanei lor. Niciodata nu vor spune publicului direct ce vrea sa afle. Carismatici din fire, celebritatea nu-i va lua pe nepregatite pe Scorpioni. Vor cauta sa-si caute cat mai multi prieteni si sa-si faca adepti chiar din breasla, pentru ca stiu ca exista mare concurenta in aceasta lume.


Sagetator

Daca vor ajunge faimosi, prin firea lor prietenoasa, Sagetatorii nu vor fi scutiti de rautatile si invidia breslei. Ca personaje celebre, Sagetatorii se vor misca natural in lumea mondena. Vor ramane nechimbati, intrucat ifosele si aerele nu-i caracterizeaza pe Sagetatori. Se vor vedea in continuare cu prietenii si colegii vechi, le vor fi alaturi si ii vor ajuta pe acestia macar cu sfaturi si incurajari.


Capricorn

Capricornii nu se vor lasa prinsi in mirajul celebritatii sezoniere. Ei vor incerca sa-si construiasca o cariera trainica, plina de perspective de viitor. Publicul nu-i va vedea decat in spatiul rezervat lui. Vor avea mari probleme in momentul in care fanii vor incerca sa le invadeze viata personala sau in intimitatea lor. Chiar si un fan care va indrazni sa intre in culise pentru un autograf ii va scoate din minti pe nativii Capricorn.


Varsator

Nativii Varsatori nu vor fi interesati sa fie in centrul atentiei. Nu-si vor pierde timpul cu aparitiile la TV si nici nu vor crea scandal in jurul lor. Varsatorii sunt spontani si lipsiti de vedetisme, parerea publicului larg nu-i intereseaza, ci doar aceea a apropiatilor.


Pesti

Pentru Pesti, celebritatea e precum naivitatea de la varsta de 25 de ani: atat timp cat nu sunt cunoscuti, vor face tot sa ajunga celebri, insa atunci cand vor obtine acest lucru, vor dori sa dea inapoi. Vor fi curiosi sa cunoasca oamenii pe care i-au vazut la TV, sa fie sunati de ziaristi, insa dupa ce va trece mirajul, vor observa doar partea goala a paharului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro