Astrologie

#karma #astrolog amphora #amphora #alte vieti #lectii karmice #vieti anterioare #astrolog

Ce am facut in vietile anterioare?

Gabi, masculin, Alexandria, Jud Teleorman, ora 18:00, 23 iulie 1986: Ce imi rezerva karma pe plan financiar/noroc?
 
Astrolog Amphora:
Gabi, presupun ca pe tine te intereseaza un raspuns previzional legat de bani si nu ce karma ai din alte vieti legat de aspectul financiar.

Pe de alta parte intrebarea pusa este, intuitiv, foarte buna, pentru ca intr-adevar in alte vieti ai acumulat karma financiara – ai casa banilor peste Capricorn, ceea ce din start inseamna avere, dar facuta mai lent si cu relativ multe obstacole. Saturn, guvernatorul casei banilor, este retrograd si se afla in casa karmei , ceea ce semnifica evident datorii din alte vieti, greseli facute atunci pe care le platesti acum, referitoare la bani. Cum in alte vieti ai cunoscut mizeria, saracia sau ai dus in mod voluntar o viata austera, de calugar, chiar daca faceai parte dintr-o familie cu resurse banesti importante, astazi ai dezvoltat un fel de teama interioara de saracie si de probleme.

Insa, asa cum in trecut ai avut bani si nu i-ai dorit, astazi ii vei dori si uneori nu-i vei avea. Ai perioade alternative de prosperitate si de limitari, contractele legal constituite, inclusiv casnicia, pot sa-ti aduca necazuri financiare in final – aici ai de invatat lectia care spune ca daca iti doresti prea mult ceva, cu atat mai mult nu vei avea parte de obiectul dorit.

Ar fi benefica o afacere personala, gasirea unei modalitati de a face banii mai usor, avand Soarele pe casa 8, a banilor altora, o afacere sau un serviciu in domeniul bancar poate indulci karma ta financiara din viata prezenta.

Mona Benea  24.08.1966, ora 14, in Bucuresti: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?
 
Astrolog Amphora:
Saturn retrograd din tema ta natala, pozitionat in Pesti, casa familiei de origine, casa karmica, indica o karma emotionala, legata de ascetism, misticism si credinta. Ati fost in alte existente credula pana la naivitate, mistica pana la iluzionare, masochista pana la autodistrugere.

Sunteti acum marcata de frica de singuratate, frica de suferinta, frica de a crede neconditionat in ceilalti sau in Divinitate, dorinta de a va sacrifica. Echilibrul se atinge prin cultivarea discernamantului, a iubirii, dar mai ales a increderii de sine.

De asemenea exista la dv. o karma familiala mai curand negativa. Trebuie controlate sensibilitatea, emotiile, imaginatia si detasarea in raport cu caminul si familia. Un atasament profund in aceasta directie provine din alte vieti, dar nu este de dorit sa va lasati in voia senzatiei de daruire si de sacrificiu facand ceea ce credeti dv. ca este bine pentru cei din jur, si apoi reprosandu-le ca nu fac la fel.

Un asemenea comportament risca sa-l sufoce pe celalalt si sa perceapa exact pe dos – ca pe o posesivitate exagerata – dorinta dv. de a-i face un bine, pe care de fapt, nici nu vi l-a cerut. Asadar una din lectiile cele mai importante priveste armonia dintre ceea ce faceti pentru altii si ceea ce faceti pentru dv. insiva.

Cristian, Bucuresti la data de 12.03.1970, ora 17.40: Ce am facut in vietile anterioare si ce am de platit in aceasta viata?
 
Astrolog Amphora:
Pluto retrograd in casa personalitatii vorbeste despre o vointa gresit exercitata asupra celorlalti in alte vieti. Asa cum atunci ati facut ce ati vrut cu vietile altora, astazi veti trece prin perioade in care datorita karmei colective nu veti putea face exact ceea ce doriti, ci ceea ce se poate – si uneori veti putea face prea putin – in conditii exterioare vitrege.

Conjuncturile nu va vor permite sa va puneti planurile in aplicare, mai ales in viata sentimentala, la serviciu si in ceea ce priveste sanatatea, care va depinde de un anumit regim alimentar sau de un anume mod de viata pe care il veti gasi drept frustrant, dar daca nu il veti respecta, mai ales sanatatea dv. va avea de suferit.

Cu sensul vietii spre Pesti, rezulta ca in alte vieti ati trait rigid si materialist, metodic si mult prea minutios, intr-un univers structurat perfect, in care va conduceati viata intr-un mod maniac si egoist. Nu credeati decat in ceea ce era palpabil. Ati avut multe incarnari, posibil ca aceasta sa fie ultima, dar si cea mai dificila experienta in plan fizic. Ati judecat oamenii prea critic, de aceea acum trebuie sa dati dovada de multa toleranta, sa acumulati cat mai multa experienta si cunostinte la nivel spiritual , sa deveniti deschis spre lucruri inexplicabile.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro