Astrologie

#zodii #horoscop dragoste #zodii adulter

Ce ar face, daca il inseli, in functie de zodie

Te-ai gandit vreodata cum ar reactiona, daca ar afla ca l-ai inselat? Zodia lui te ajuta sa-I descoperi reactiile in cele mai stresante situatii. Si ce poate fi mai stresant pentru un barbat decat sa stie ca l-ai inlocuit cu altul?

 

Barbatul Berbec inselat


Berbecul este un tip pasional, pentru care sexul conteaza in proportie de cel putin 80% intr-o relatie. In general, nu prea vei avea motive sa-l inseli, pentru ca este un bun amant si nu-ti va refuza nimic in plan sexual. Daca este inselat, orgoliul lui de mascul ii va cere sa te paraseasca negresit.

 

Barbacul Taur inselat


Taurul pune foarte mare pret pe sex, insa pentru el o relatie inseamna multa responsabilitate. Gestul tau va echivala cu tradarea tuturor valorilor voastre ca un cuplu ce sunteti. Barbatul Taur se va grabi sa-ti ia inapoi toate beneficiile impartite cu tine, mai ales pe cele materiale si sa dispara din viata ta.

 

Barbatul Gemeni inselat


Geamanul se poate sa fie atat de cascat incat sa nu afle sau sa nu priceapa ce s-a intamplat. Ii va lua timp sa rumege intreaga situatie, iar in final se va plictisi de analize. Ai sanse sa-l convingi sa faca ce vrei tu, daca te pricepi sa-I expui argumente clare si sa comunici eficient.

 

Barbatul Rac inselat


Barbatul Rac nu poate sa treaca peste faptul de a fi fost inselat. In general se implica trup si suflet intr-o relatie, atunci cand este vorba despre ceva stabil si nu o aventura. Isi pune toate sperantele in acea persoana si isi doreste o familie alaturi de ea. Va renunta la tine plangand si disparand din viata ta.

 

Barbatul Leu inselat


Orice barbat Leu, chiar si cel mai rezervat, are o parere extraordinar de buna despre sine. Inselat de partenera, nu mai exista cale de intoarcere! Atentie, insa! Reciproca, in cazul lui, nu este valabila. Te-ar putea insela si el, fara sa se simta deloc prost. Relatia are sanse aproape nule sa mai reziste.

 

Barbatul Fecioara inselat


Prudent si diplomat, nu va povesti nimanui ca i-ai pus coarne, nici macar persoanelor celor mai apropiate. Pe distretia lui poti conta. Nu-ti va face o scena, dar va suferi crunt. De dragul unor fiinte sau lucruri importante din viata voastra, precum copiii, ar putea sa se sacrifice si sa-ti dea o alta sansa.

 

barbatul balanta inselat


Barbatul Balanta este foarte sensibil, iar pentru el a fi inselat echivaleaza cu o tradare in trup, suflet si spirit. Va suferi enorm sa stie ca ai fost a altuia si probabil ca-si va pierde pentru totdeauna increderea in tine. Numai daca te iubeste foarte mult si tine enorm la relatie sau familie va ramane cu tine.

 

barbatul scorpion inselat


Nici sa nu te gandesti sa-l inseli pe un Scorpion! Nu de alta, dar iti vei face un dusman de moarte, pentrut tot restul vietii. Barbatul Scorpion poate sa fie o fiinta malefica atunci cand uraste si isi pregateste razbunarea indelung, pentru lovitura perfecta. Fugi cat te tin picioarele!

 

barbatul sagetator inselat


Daca ai inselat un Sagetator, tocmai i-ai servit pe tava un motiv concret pentru a scapa din stramtoarea unei relatii. Independent si detasat, Sagetatorul va interpreta gestul tau ca pe o eliberare. Dureroasa, cei-I drept. El insusi este un Casanova si va profita de ocazie pentru a te uita in bratele alteia.

 

barbatul capricorn inselat


Inima Capricornului se castiga tare greu, astfel incat a fi inselat reprezinta o lovitura crunta. Daca este cu tine, este pentru ca vrea o viata alaturi de tine si nu concepe o astfel de tradare. Odata ce ai fost cu altul poti sa-ti iei adio de la viata voastra impreuna. Un Capricorn nu ofera a doua sansa.

 

barbatul varsator inselat


Varsatorul este cam aerian si nu va intelege din prima ce ai facut. S-ar putea sa aiba atata incredere in tine incat sa ia vestea ca pe o capcana, un test feminin pe care el, surazator, crede ca-l trece usor. Cand pricepe in sfarsit adevarul, ramane cu tine daca te iubeste cu adevarat sau pleaca daca nu-i pasa de tine.

 

Barbatul Pesti inselat


Barbatul Pesti este un tip sensibil, asa ca trebuie sa-l iei cu binisorul. Daca joci un rol esential in viata lui, va refuza sa creada ca este adevarat, isi va face scenarii in minte si va cauta o explicatie rezonabila. Nativul poate suferi enorm, dar este capabil si sa ierte si sa ofere relatiei o a doua sansa.


Foto: mindfullofinsights.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top