Astrologie

#cadouri zodii #zodii #horoscop craciun #zodii craciun

Ce asteapta zodiile de la Mos Craciun

Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului inseamna, pe langa simbolul religios, colinde traditionale, impodobirea bradului si asteptarea darurilor de la cei dragi cu entuziasm si afectiune. Pentru ca poate fi destul de dificil sa ancipezi dorintele persoanelor apropiate, iata ce spune astrologia despre cadourile pe care le asteapta zodiile de la Mos Craciun.

Berbec

Indiferent de varsta, nativii din zodia berbecului adora sa primeasca lucruri compatibile cu starea lor generala de curiozitate si energie. Va aprecia un puzzle, o carte stiintifica, un joc menit sa testeze indemanarea sau un abonament la un bazin de inot. Femeile adora sa primeasca haine extravagante, in culori indraznete si bijuterii cu pietre mari, opulente.

Taur

Firi practice si dornice de a poseda cat mai multe lucruri, taurii apreciaza cel mai mult sa primeasca obiecte casnice, decoratiuni sofisticate, accesorii si haine pentru ei insisi - dar neaparat de firma! Conservatori si constanti, taurii nu au gusturi iesite din comun si apreciaza eleganta clasica.

Gemeni

Gemenii sunt mari iubitori de animale, pentru ca le place sa beneficieze de compania cuiva care ii adora si are nevoie de ei. Apreciaza cadourile originale, felicitarile scrise de mana, sugestiile care ii flateaza si cadourile alese in functie de gusturile lor stricte. Orice implica noul, adaptat ultimelor tendinte si cu mare potential pentru viitor li se potriveste perfect.

Rac

Sensibilii raci vor cauta cu ardoare insemnatatea spirituala a cadourilor pe care le primesc, de aceea sunt impresionati de orice dar sentimental: un album cu poze dintr-o vacanta petrecuta impreuna, un CD cu muzica speciala, o declaratie online arzatoare sau un tricou imprimat cu un mesaj incarcat de afectiune.

Leu

Orgoliosii lei sunt foarte usor de impresionat, dar doar cu marci de renume international pentru orice: haine, accesorii, obiecte pentru casa etc. Se asteapta sa vada etichete scumpe, altfel nu se simt suficient de apreciati si iubiti. De asemenea, orice cadou trebuie sa fie insotit de un amalgam de urari si laude la adresa lor.

Fecioara

Nativii din zodia fecioarei sunt modesti, astfel ca vor aprecia absolut orice cadou, doar pentru ca a fost ales special pentru ei. Intrucat dispun de un simt practic iesit din comun, se vor bucura nespus in fata unor obiecte utile caminului sau in activitatea profesionala, un parfum sau o invitatie la teatru.

Balanta

Balantele sunt mari amatoare de lux, insa nici ele nu se pot hotari asupra lucrurilor pe care doresc sa le primeasca in dar: oare si-ar dori mai degraba un set decorativ pentru sufragerie , la care sa se mire toti musafirii sau mai bine ar primi patinele in care doreste oricum sa investeasca iarna aceasta? Prin urmare, Mos Craciun nu are decat sa opteze pentru una din variante, pentru ca balanta inclina in ambele parti.

Scorpion

Scorpionii sunt atrasi de doua lucruri esentiale: luxul si misterul. Daca Mosul nu dispune de sume consistente pentru a achizitiona ultimul tip de iPhone, atunci este ideal sa se indrepte catre zona misticului: romane care trateaza teme controversate, biografiile personalitatilor lumii etc.

Sagetator

Sagetatorii raman, intr-un fel sau altul, vesnic copii. De aceea, darurile serioase nu sunt pe gustul lor. Ar aprecia mai degraba cadouri haioase , jocuri de socializare, bilete intr-o excursie la munte sau accesorii obraznice de la sex-shop. Tot ceea ce le multumeste copilul din interior are un succes nebun in randul sagetatorilor.

Capricorn

Elegantii capricorni au nevoie de un cadou pe masura: sa nu cumva sa fie luati peste picior sau tratati mai prejos decat merita. O sticla de vin de marca, un obiect decorativ sofisticat, o enciclopedie sau un DVD cu ultimul spectacol de la Opera din Viena sunt optiuni pe placul capricornilor.

Varsator

Varsatorii vor fi cei mai dornici de inedit la capitolul cadouri: un abonament la cursuri de auto-aparare, un costum de scafandru sau un aparat de detectat acarieni pe suprafata cearsafului de pat. Oricat de bizar ar putea suna pentru altii, varsatorii vor sa fie surprinsi. Si atat.

Pesti

Pestii se simt bine in compania prietenilor, astfel ca invitatiile la evenimente speciale ii incanta peste masura. Sentimentali si iubitori, pestii vor aprecia sa primeasca o fotografie de suflet inramata, o melodie inregistrata special pentru ei sau o poezie compusa in acelasi fel. O seara romantica in compania persoanei iubite sau o iesire placuta in familie ii incanta de asemenea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cele 8 simboluri de bun augur. Tie care iti poarta noroc?

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top