Astrologie

#cadouri scorpion #femeie scorpion #predictii #zodii #horoscop #scorpion #astrologie #cadouri

Ce CADOURI ii poti oferi FEMEII SCORPION pentru a fi sigur ca nu dai gres?

Principalele caracteristici ale femeii Scorpion sunt senzualitatea si misterul. Aceasta stie cum sa isi puna in valoare punctele forte si ii place sa fie admirata, atat pentru felul in care gandeste, cat si pentru felul in care arata.

Pentru ca a venit sezonul Scorpionului, aniversarile acestor nativi sunt in plina desfasurare. Desi pare greu de multumit, pentru ca femeia nascuta in aceasta perioada poate fi considerata pretentioasa, exista cateva cadouri cu care nu poti da gres, pe care le vei descoperi citind in continuare!

Iata care sunt lucrurile pe care femeile nascute in zona Scorpion adora sa le primeasca

Incaltaminte

Doamnele si domnisoarele Scorpion sunt pasionate de moda si de tot ce inseamna outfit-uri deosebite si inedite! De aceea, ghetele de dama din piele naturala, pana la glezna, sunt perfecte pentru a-i fi oferite cadou, mai ales in aceasta perioada! Online, vei descoperi modele speciale, cu design elegant si animal print inedit, fie ca este vorba despre leopard sau piele de sarpe. Incaltamintea cu toc cui si varf ascutit poate fi frecvent observata in picioarele acestor femei, pentru ca le pune in valoare silueta, dar si spiritul indraznet si pasional!

Genti

Daca vrei sa faci fericita o femeie Scorpion, achizitioneaza pentru aceasta o poseta deosebita, de calitate, pe care o poate purta la ocaziile speciale din viata ei. Majoritatea acestor reprezentante ale sexului frumos au in dotare o colectie impresionanta de accesorii si pantofi, din care le pot alege pe cele care se potrivesc cu starea lor interioara. Asadar, o geanta de dama o va bucura, cu siguranta, si ii va aduce zambetul pe buze!

Bijuterii

De obicei, femeile acestei zodii pot fi observate cu bijuterii diferite, adecvate tinutei pe care o poarta. Le place sa fie asortate si niciun detaliu nu este lasat la voia intamplarii. Pentru ca sunt o fire independenta, iubesc accesoriile unice, cat mai speciale. Asadar, ofera-i o bijuterie deosebita, aleasa pe gustul ei! Un colier cu pietre pretioase, cercei lungi, delicati sau chiar un inel inedit o vor face fericita!

Abonament la spa

Cui nu i-ar placea o sedinta sau mai multe de relaxare totala, intr-un loc in care rasfatul este principala grija a celor din jur? Un voucher la un astfel de centru, care poate cuprinde sesiuni de masaj, tratamente cosmetice si chiar ore de yoga este un cadoul foarte potrivit, cu care o vei surprinde placut pe femeia Scorpion!

Carti, cursuri sau conferinte

Aspectul exterior nu este singura preocupare a doamnelor si domnisoarelor nascute sub semnul Scorpionului, ci si cunoasterea si capacitatile intelectuale. Acestea au o inteligenta nativa, pe care le place sa si-o dezvolte ori de cate ori au ocazia. Astfel, sunt mereu in cautarea unei carti interesante si le face placere sa participe la conferinte pe teme diverse sau la cursuri in care pot invata mai multe despre ele insele, dar si despre viata sau societate!

Alegand un dar din categoriile mentionate, nu vei da gres! Sarbatorita va fi mai mult decat multumita de ceea ce a primit, iar tu vei avea satisfactia ca ai oferit un cadou pe placul ei!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii