Astrologie

#zodiac #calitati #zodii #stil zodie # horoscop calitati

Ce calitati are, in functie de zodie

Il apreciezi pentru latura sa buna? Iti place cand are grija de tine si te alinta? Daca te-a surprins vreodata cu un gest frumos, daca a facut intr-o zi ceva care te-a bucurat si la care nu te gandeai, poate ca tocmai i-ai descoperit o noua calitate.

Zodia in care s- a nascut iti poate dezvalui mai multe despre aspectele pozitive ale firii sale. Afla ce calitati se ascund in el, in functie de zodie.
 

Calitati Berbec

Berbecul este plin de viata. Alaturi de el nu te poti plictisi niciodata. Poti conta pe un Berbec atat pentru distractie, cat si pentru un proiect greu. Combativ si energic, se lupta pana la capat. De aceea, Berbecul este un aliat de nadejde cand trebuie sa rezolvi o situatie foarte dificila.
 

Calitati Taur

Alaturi de un Taur nu vei duce niciodata lipsa de bani. Taurul iti ofera o viata confortabila si multa stabilitate. Cu el te poti gandi serios la intemeierea unei familii. Va avea grija de tine, copii si rude tot restul vietii. Taurul este si un foarte bun amant, care te va surprinde mereu.
 

Calitati Gemeni

Gemenii sunt energici, comunicativi si inteligenti. Vei afla mereu ceva nou de la un Geaman. Are cunostinte variate si vrea sa le impartaseasca cu altii. Iti va raspunde mereu la telefon. Poti invata foarte bine cu un Geaman, pentru examene. Metodele sale vor fi inedite, dar eficiente.
 

Calitati Rac

Racul iti ofera sinceritate si stabilitate. Alaturi de el, nu te afli niciodata pe un teren nesigur. Daca iti doresti pe cineva care pretuieste familia la fel ca tine, ai gasit persoana potrivita. Casa unui Rac este un camin cald si primitor pentru persoanele dragi.
 

Calitati Leu

Leul te rasfata cu tot ce are mai bun. In general reuseste sa castige multi bani si sa aiba o viata indestulatoare, in plan material. Nici in dormitor nu vei avea de ce sa te plangi. Leul este capabil sa scoata ce este mai bun dintr-un om tocmai pentru ca este pretentios.
 

Calitati Fecioara

Fecioara vede lucrurile asa cum sunt in realitate si stie sa gaseasca cele mai eficiente solutii. Rationala si echilibrata, reuseste intotdeauna in ceea ce-si propune. In unele cazuri, Fecioara poate fi si foarte ordonata si grijulie in privinta sanatatii sale si a familiei.
 

Calitati Balanta

Balanta este una dintre cele mai bune prietene. Stie sa asculte si sa-ti ofere un umar pe care sa plangi. Iti este alaturi si la bucurie si la necaz. Nativii sunt comunicativi si corecti. O Balanta stie sa-si pretuiasca prietenii cu adevarat si sa imparta cu ei tot ce are mai bun.
 

Calitati Scorpion

Cu un Scorpion nu te poti plictisi. Are o imaginatie foarte bogata si este extrem de dedicat persoanelor pe care le iubeste cu adevarat. Adesea, Scorpionii sunt buni psihologi, ceea ce te poate ajuta sa ai o noua perspectiva despre cineva, in cazul in care ii ceri ajutorul.
 

Calitati Sagetator

Sagetatorul este un prieten de nadejde si un om onest, care ii respecta pe cei din jur si le ofera libertate deplina de miscare. Te vei simti in largul tau alaturi de un nativ Sagetator, deoarece acesta nu iti va cere niciodata mai mult sau mai putin decat esti gata sa oferi.
 

Calitati Capricorn

Capricornul este foarte muncitor si responsabil. Ii poti lasa orice pe mana, in deplina siguranta. In viata de zi cu zi, prefera un trai stabil, pentru ca pretuieste siguranta. Poti incepe proiecte grele alaturi de el, le va duce mereu la capat cat se poate de bine. Nativii sunt oameni seriosi.
 

Calitati Varsator


Un Varsator nu te va lovi niciodata pe la spate. In general, Varsatorii sunt oameni corecti, care nu dau dovada de rautati gratuite. Pentru prieteni si familie, Varsatorii sunt capabili sa se sacrifice pe sine. Casa lor este intotdeauna deschisa pentru cei dragi, la fel si telefonul.
 

Calitati Pesti

Pestii aduc in viata ta fantezia, culoarea, savoarea fiecarei clipe frumoase. Cu ei nu te poti plictisi si ai parte de experiente deosebite, in special daca veti calatori impreuna. Profita de pofta lor de viata. Pestii sunt si foarte comunicativi, gasind mai multe cai de exprimare.


Foto: mbacolleges.co.in
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului