Astrologie

#zodiac #zodii #stilul zodiei #calitati zodii

Ce calitati are in functie de zodie

Una dintre cele mai mari calitati are Taurului se poate descoperi in bucatarie, unde acesta face o multime de bunatati. In schimb, calitatea esentiala a Leului este descoperita la locul de munca, unde acesta se dovedeste un adevarat lider.

Iata ce calitati are, in functie de zodie:


Calitati Berbec


Unul dintre marile calitati ale Berbecului este autenticitatea. Berbecul este un tip sincer, deschis, pentru care nu exista niciodata planul doi de bataie. Acesta actioneaza conform primului instinct, conform gandurilor si sentimentelor sale. Este usor sa traiesti langa un Berbec deoarece stii intotdeaua la ce sa te astepti.


Calitati Taur


Taurul este un gospodar foarte bun. Pe mana lui, casa se transforma intr-o oaza calda, confortabila, perfecta pentru o familie. Taurul se dovedeste foarte priceput in bucatarie, unde pregateste mancaruri de senzatie. Nimeni care ii calca pragul nu este dezamagit de preparatele lui, dimpotriva. Rudele obisnuiesc sa profite des de talentul de bucatar al Taurului.


Calitati Gemeni


Nativul Gemenii este implin de viata, stie sa se distreze si are simtul umorului. Pleaca intr-o calatorie alaturi de o persoana in ziua Gemeni si vei vedea ca timpul pare sa zboare in compania acesteia. Geamanul este fermecator, vivace, optimist si un bun partener de discutii. Poti afla de la el o multime de lucruri.


Calitati Rac


Principalul talent al Racului il reprezinta daruirea lui fata de familie. Pentru Rac, nu exista niciun efort suficient de mare pentru bunastarea familiei. In timp ce unii oameni se cearta mereu cu cei din familie, Racul se dedica complet celor dragi si reuseste sa-si dea seama care sunt lucrurile care ii face fericiti pe cei din familie.


Calitati Leu


Daca multi sefi ajung intr-o pozitie de superioritate fara sa aiba aptitudinile necesare, Leul inainteaza in ierarhie datorita talentelor sale de lider. Desi este un sef dificil, Leul reuseste sa-i inspire pe oamenii cu care face echipa. Experienta lui, reusitele si aptitudinile trezesc admiratie in randul celor care lucreaza cu el.


Calitati Fecioara


Fecioara este inzestrata cu talent organizatoric. Orice problema, oricat de ddificila, va fi rezolvata de catre Fecioara intr-un mod riguros, urmand fiecare pas in parte. Fecioara stie cum sa reactioneze in orice situatie pentru a cadea in picioare. Realist si plin de tact, un partener Fecioara este intotdeaua de dorit.


Calitati Balanta


Balanta are talentul de a-si face prieteni peste tot pe unde merge. Nativii zodiei pot discuta cu usurinta cu persoane din medii diferite, reusind sa se muleze pe personalitatea acestora. Cine vrea sa patrunda intr-un cerc inchis ar trebui sa vorbeasca prima data cu o Balanta. Sociabila, prietenoasa si plina de viata, Balanta stie cum sa impresioneze.


Calitati Scorpion


Scorpionul este un tip inteligent, caruia nu-i scapa nimic din ceea ce se intampla in jurul lui. Scorpionul are o foarte mare intuitie si este capabil sa-si dea seama ce gandesc ceilalti. De obicei, nativul foloseste aceste informatii in favoarea sa, la momentul potrivit. Pana atunci, nimeni nu-si da seama ce planuri are.


Calitati Sagetator


Sagetatorul este un tip deosebit de inteligent, atent la tot ceea ce se intampla in jurul sau. Cand vrea, Sagetatorul poate fi si foarte amabil si isi poate face prieteni cu usurinta. Curios, plin de viata, optimist, Sagetatorul gaseste intotdeauna solutii la probleme si isi traieste viata din plin.


Calitati Capricorn


Principala calitate a Capricornului este perseverenta. Nativul nu abandoneaza niciodata lupta, muncind din greu pentru a obtine ceea ce isi doreste. Capricornul are mare grija de familie si pretuieste fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi. Tot efortul facut de Capricorn este pentru bunastarea familiei.


Calitati Varsator


Calitatile Varsatorului sunt umanismul, inventivitatea si autenticitatea. Varsatorii sunt creativi, dedicati celorlalti si sinceri cu ei insisi si cu cei din jur. Dupa modul in care isi folosesc aceste calitati, Varsatorii pot avea de castigat sau de pierdut, dupa caz.


Calitati Pesti


Calitatea principala a Pestilor o reprezinta sensibilitatea. Empatici si emotivi, Pestii sunt capabili sa sufere impreuna cu un prieten sau o persoana draga si se pricep de minune sa ofere sprijin moral atunci cand este nevoie. Pestii sunt profund atasati de familie, partenerul de viata si prieteni.

Sursa foto: gourmandia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare