Astrologie

#stil #astrologie #horoscop #zodie #ce culori prefera zodiile

Stilul zodiei tale si culorile care iti definesc personalitatea

Culorile definesc personalitatea si au un efect puternic asupra vitalitatii fiecarui individ. In timp ce Berbecii sunt energizati de culoarea rosie, Fecioarele se simt cel mai bine inconjurate de alb si de nuante naturale.

Iata ce culori prefera nativii celor 12 semne zodiacale:


Berbec


Berbecul este o fire energica, pasionala si ambitioasa. Nativul acestei zodii prefera culoarea rosie, care il stimuleaza, ii confera energie si ii sporeste creativitatea. Rosul are o energie aparte, care confera Berbecului forta fizica si echilibru. Aceasta energie poate fi gasita in alimente precum rosiile, sfecla rosie, fructele de padure.


Taur


Culorile preferate ale Taurului sunt rosul si portocaliul. Prima confera energie nativului Taur, in timp ce cea de-a doua ii stimuleaza simturile. Taurul este o fire pasionala si plina de imaginatie. Cele doua culori il ajuta sa-si foloseasca la maxim aptitudinile. Portocalele rosii si si sucul de morcovi ar trebui sa faca parte din dieta unui Taur.
 

Gemeni


Nativul Gemeni este o fire creativa si comunicativa. Geamanul prefera culoarea oranj datorita felului in care il face sa se simta. Oranjul este vesel, plin de viata, jucaus, avand capacitatea de a elimina energiile negative. Accesoriile in aceasta culoare, fie ca sunt accesorii de papetarie, fie ca sunt accesorii vestimentare, ar trebui sa existe in preajma nativului Gemeni.


Rac


Albul si argintiul sunt cele doua culori preferate de Rac. Zodia Racului este guvernata de luna, care reflecta starea emotionala. Albul si argintiul ii ajuta pe Raci sa-si echilibreze latura emotionala si le confera o aura de mister. Introvertit si misterios, Racul arata minunat imbracat intr-una din aceste doua culori.


Leu


Pentru Leu, culorile preferate sunt auriul si rosul. Culori ale regalitatii, rosul si auriul il ajuta pe Leu sa se simta sigur pe el, atragator si puternic. Auriul simbolizeaza bogatia, in timp ce rosul poarta amprenta puterii si a pasiunii care il caracterizeaza pe Leu.


Fecioara


Fecioara este atrasa in mod natural de alb, gratie puritatii sale. Fecioarei ii plac liniile simple, curate, luminoase, iar albul raspunde gusturilor sale. Pe langa aceasta culoare, Fecioara prefera culorile naturale precum maro sau verde. Albul stralucitor al asternuturilor si mobila in culoarea lemnului natural constituie un decor perfect pentru Fecioare.


Balanta


Balanta iubeste toate culorile intense, fie ele deschise, fie inchise. Turcoazul, movul, albul stralucitor, albastrul electrizant sunt cateva dintre culorile care stimuleaza imaginatia Balantei. Plina de viata si optimista, Balanta are un simt natural de a combina culorile pentru tinute originale si impecabile.


Scorpion


Scorpionul este o fire ascunsa, misterioasa, atrasa de paranormal si de lumea tenebrelor. Pentru Scorpion, culoarea neagra inseamna eleganta, putere de seductie si profunzime. Negrul caracterizeaza cel mai bine firea greu de descifrat a nativilor acestei zodii.


Sagetator


Sagetatorul prefera culoarea albastra. Albastrul constituie tinta sagetii sale,o comunicare intre lumea terestra si cea spirituala. Albastrul il linisteste pe Sagetator, ii confera energie pozitiva si ii deschide noi orizonturi. Pentru Sagetator, albastrul este un stimul si o speranta de viitor.


Capricorn


Capricornului ii plac culorile neutre, care nu atrag prea mult atentia asupra lor. Griul, bejul, cremul sunt culori pe care Capricornul le poarta cu placere. Nativului nu-i place sa iasa in evidenta, insa isi alege intotdeauna hainele in asa fel incat sa se simta confortabil.


Varsator


Semn de aer, Varsatorul este un vizionar atras de profunzimea albastrului. Aceasta culoare stimuleaza imaginatia Varsatorului si il ajuta sa vada dincolo de lucruri. Albastrul are un efect calmant si stimulativ, in acelasi timp.


Pesti


Pentru Pesti, verdele este culoarea care reuseste sa-i seduca. Verdele poate fi proaspat si plin de viata, insa poate ascunde si taine, precum vegetatia marina. Aceasta culoare ii face pe Pesti sa se relaxeze si sa se simta in elementul lor.

Sursa foto: ullala.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului