Astrologie

#zodii Revelion #dorinte Revelion #zodii #horoscop #astrologie

Ce dorinta sa-ti pui de Revelion, in functie de zodie, ca sa ti se indeplineasca

De Anul Nou, toate planetele vor intra intr-o miscare liniara, Pamantul avand aceeasi perspectiva cosmica precum a Soarelui, ceea ce va face ca unele dorinte, legate de anumite domenii sa se indeplineasca in viitorul apropiat!

Pentru Varsatori, Lei si Tauri, 2016 poate reprezenta anul in care isi vor gasi fericirea dupa care alearga de mult timp! Doar daca renunta sa mai vaneze functii importante, pe care nu stiu sa le gestioneze, si-si propun sa comunice cu cei din jur, sa fie mai altruisti, adica sa se concentreze mai mult spre latura personala. Acelasi lucru trebuie sa-l inteleaga si Sagetatorii.

Pentru Fecioare, Gemeni si Pesti, inceputul anului 2016 este unul cu impliniri financiare deosebite, ceea ce inseamna ca lor le trebuie doar ambitie si implicare!

Scorpionii, Berbecii si Capricornii vor fi calatorii zodiacului in 2016! Asa ca, daca au de gand sa se stabileasca peste hotare, sa se plimbe mai mult in 2016, dorinta pusa in noaptea dintre ani are toate sansele sa se concretizeze pe viitor.

Cei care vor avea impliniri sentimentale in 2016 sunt Racii si Balantele, care nu trebuie sa se teama sa ceara un an de succes in dragoste.

Sursa foto: celebrations.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro