Astrologie

#dragoste #zodii #horoscop dragoste #predictii zodii #horoscop noiembrie

Ce impasuri in dragoste ameninta zodiile in noiembrie

Luna noiembrie nu aduce numai temperaturi scazute si precipitatii. A doua luna a toamnei vine cu impasuri in dragoste pentru cele 12 zodii, care ameninta puternic echilibrul personal al nativilor din horoscop. Tranzitul planetar activ determina acumularea de tensiuni in cuplu si dezgroparea unor neintelegeri din trecut.


Berbec


Chiar daca prezenta lui Venus si Mercur in zodia Berbecului aduc in general artificii pe plan personal, nativii acestei zodii isi vor pierde brusc interesul pentru sex si vor cauta mai multa compansiune si tandrete de la partener. Din pacate, ei nu isi comunica aceasta necesitate in mod clar, semn ca se pot frustra considerabil daca jumatatea lor nu le intuieste intocmai nazuintele.


Taur


Nativii in Taur implicati intr-o relatie de cuplu sunt avantajati de astre in noiembrie, deoarece Jupiter le tranziteaza casa dragostei si le aprind apetitul pentru pasiune si romantism. In cazul celibatarilor insa, intervine un conflict interior al insatisfactiei personale, produsa de lipsa unui partener stabil. Taurii singuri sunt predispusi depresiei aduse de neimplinirea personala.


Gemeni


Gemenii sunt confuzi si vulnerabili in noiembrie, atat in profesie, cat si in viata personala. Din acest motiv, acesti nativi devin brusc interesati sa isi faca planuri concrete privind viitorul cu persoana iubita. Vor schimbari radicale si socante, sunt dominanti in a-si impune punctul de vedere si risca certuri monumentale, din cauza atitudinii lor autoritare.


Rac


Chiar daca sunt intr-o dispozitie senzuala in noiembrie, Racii care nu si-au solutionat deja conflictele in cuplu pot ajunge chiar sa strige "despartire", ca apoi sa regrete amarnic gestul. Daca relatia unui Rac se afla in impas, ea se poate destrama definitiv. Cu mult calm si toleranta, nativii pot evita un deznodamant tragic.


Leu


Leii cuplati devin brusc militantii loialitatii absolute in cuplu si dezvolta un soi de obsesie fata de masura in care partenerul le este credincios. Discutiile pe baza geloziei Leilor pot degenera in conflicte de proportii, de aceea este recomandat ca nativii sa isi inhibe iesirile deplasate in acest sens. Celibatarii sunt foarte exigenti cu pretendentii, deci nu sunt mari sanse de cuplare in noiembrie.


Fecioara


Din pacate, Fecioarele implicate in legaturi amoroase fragile, au toate sansele sa isi recastige libertatea. Nativii nu au nici cea mai mica disponibilitate sa tolereze defecte si sa ierte gafe in amor, deci daca o ruptura de partener intra in discutie, ea se va produce in mod sigur.


Balanta


Balantele sunt favorizate de astre pe plan intim, atat cele singure, cat si cele cuplate. Totusi, nativii au tendinta de a lua decizii majore in casnicie fara consultarea partenerului, ceea ce poate sa nasca divergente in caminul conjugal. Nativii care nu sunt cuplati au tendinta sa cedeze farmecelor unor curtezani nepotriviti.


Scorpion


De la jumatatea lui noiembrie, planeta Venus intra in zodia Scorpionului si ofera nativilor un aer irezistibil fata de sexul opus. De aici se va naste si o tendinta accentuata de flirt pentru acesti nativi, lucru deloc benefic celor cuplati. Pana si cei singuri pot accepta aventuri de o noapte fara sa reflecteze coerent asupra deciziei, deci isi pot regreta ulterior slabiciunea.


Sagetator


Planeta Marte creste libidoul la maximum Sagetatorilor in noiembrie, asadar vor fi predispusi relatiilor extraconjugale, daca este cazul. Sagetatorii singuri flirteaza cu persoane carora nu le-ar fi acordat atentie nicicand, asadar risca sa dea sperante desarte celor care se indragostesc la modul serios de ei.


Capricorn


Capricornii incep sa viseze la un statut mai inalt de viata. Nativii singuri nu stiu cum sa procedeze pentru a cunoaste un potential partener din cercuri elitiste, pe cand Capricornii cuplati isi privesc cu superioritate partenerul de viata si incep sa observe defecte acolo unde nu sunt.


Varsator


Varsatorii sunt capriciosi si schimbatori in noiembrie, aducand "acasa" toate problemele de la serviciu. Frustrarile neimplinirii profesionale se reflecta cu brio in conflictele de cuplu, semn ca ar fi indicat sa isi manifeste cu prudenta nemultumirile nascute la birou.


Pesti


Astrele predispun nativii din Pesti la surprize mai degraba neplacute in noiembrie. Persoanele nascute sub semnul Pestilor nu mai vor sa isi asume responsabilitati, fug de angajamente si vor o pauza de la tot, pentru a se reculege in singuratate. Atitudinea in cauza poate sa le afecteze armonia in cuplu in mod considerabil.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului