Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste # horoscop sex #horoscop barbati

Ce le place barbatilor in pat, in functie de zodie

In timp ce Leul prefera sa-si lase partenera sa faca mare parte din treaba, barbatul Scorpion este cel care conduce in dormitor. Afla ce le place barbatilor in pat, in functie de zodie.

Barbatul Berbec

Berbecul isi doreste ca femeia sa se lase urmarita ca o prada si sa-i cedeze relativ repede, fara prea multe opuneri sau mofturi. Barbatul Berbec face totul repede si acest lucru include si comportamentul in dormitor. Preludiul este aproape inexistent deoarece se incinge usor si vrea sa treaca la treaba cat mai rapid. Alaturi de el, partidele de sex sunt intense si scurte.

Barbatul Taur

Barbatul Taur adora sa fie mangaiat din crestet pana in talpi. In special zona spatelui si a gatului sunt extrem de sensibile, iar atingerea partenerei ii va da fiori de placere. Taurul pune mare pret pe sex, insa nu accepta sa faca nimic decat intr-un mediu intim, curat, confortabil si daca se poate, elegant. Asternuturile trebuie sa fie moi si placute la atins.

Barbatul Gemeni

Barbatul Gemeni este excitat de ceea ce vede si ceea ce simte cu mainile sale. Partenera lui trebuie sa se imbrace sexi si sa se miste lasciv pentru a-l innebuni, apoi sa-l lase sa o atinga peste tot. In acest fel, nativul Gemeni va fi in mod sigur satisfacut in dormitor.

Barbatul Rac

Pentru nativul Rac, o partida de sex nu poate fi initiata fara o introducere. Preludiul este extrem de important pentru barbatul Rac. Acesta are nevoie sa se simta in siguranta, sa fie alintat si sa primeasca multa afectiune. In unele cazuri, preludiul poate fi mai important decat actul in sine. Zona pieptului reprezinta zona lui erogena.

Barbatul Leu

Leul este un barbat pasional, insa nu se lasa prada sentimentelor in dormitor. Daca face eforturi pentru a-si satisface partenera, le face in mod constient, urmarind un scop precis. De multe ori, insa, Leul prefera ca femeia sa faca cea mai mare parte din "munca". Dupa partida de sex, Leul se intoarce pe o parte si adoarme satisfacut.

Barbatul Fecioara

Barbatul Fecioara este un tip tacut, dar care ascunde practici nebanuite in dormitor. Pentru unele persoane, ar putea parea un tip pervers. Pentru altele este un barbat incitant. Nativul Fecioara este profund atras de femeile dezinhibate, care nu au nicio retinere in dormitor. Se poate ca barbatul Fecioara sa caute partenere dornice de sex anal.

Barbatul Balanta

Barbatul Balanta este receptiv la noi experiente atata timp cat amandoi se simt bine si se distreaza. Se poate ca nativul sa incerce jocuri pe roluri in dormitor, pentru a schimba ceva si pentru a-si condimenta viata sexuala. Usor teatral, cu un simt al umorului bine dezvoltat, barbatul Balanta este ludic, vesel si pasional.

Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion ia in serios viata sexuala, fiind foarte preocupat de tot ce inseamna ea. Partenera lui experimenteaza alaturi de el o multime de lucruri, de la cele mai banale la cele mai fanteziste. Jucariile sexuale nu lipsesc din dormitorul lui. Organul sexual constituie zona erogena a Scorpionilor.

Barbatul Sagetator

Sagetatorul este un aventurier care cauta noutatea, inclusiv in dormitor. Cu cat are mai multe lucruri de experimentat, cu atat mai bine. Nativului ii place sa aiba libertate de actiune in dormitor si de obicei el este cel care preia initiativa, insa nu refuza nici avansurile partenerei, dimpotriva. Este gata oricand pentru o partida.

Barbatul Capricorn

Barbatul Capricorn este un amant pasional atata timp cat reuseste sa-si canalizeze atentia asupra partenerei si nu asupra propriei lui persoane. Uneori poate parea usor egoist sau trufas. Insa, odata ce ajunge sa tina la cineva, va incerca sa-si satisfaca partenera in dormitor si sa o vada fericita. I-ar placea ca partenera sa-i stea pe genunchi, pentru a o putea atinge peste tot.

Barbatul Varsator

Barbatul Varsator nu este surpris sau socat de nimic in dormitor. Mai mult decat atat, nativul reuseste sa faca totul sa para cat se poate de normal si chiar amuzant. Alaturi de el, o femeie nu se va plictisi niciodata in pat, deoarece sexul vine la pachet cu inventivitatea si distractia.

Barbatul Pesti

Barbatul Pesti este un tip pasional si priceput in dormitor. Nativul adora femeile care se lasa pe mainile lui cu toata increderea. Nativul reuseste sa obtina de fiecare data ceea ce isi doreste, cu minimum de efort. Cu toate acestea, pana nu se indragosteste cu adevarat, barbatul Pesti va experimenta indelung.

foto : idiva.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii