Astrologie

#astrolog astredamus #astredamus #astrolog #compatibilitate emotionala #compatibilitate #relatie

Ce ne rezerva viitorul in cuplu?

Nico, ea, 03.10.1986 Bucuresti,ora-14.50, el, 07.04.1980 Italia, oras Catania, stat Sicilia, ora 17.25: Exista posibilitatea de a locui impreuna sau o eventuala casatorie?

Astrolog Astredamus: Nu stiu ce intelegeti Dvs prin a locui impreuna. In cazul in care va referiti la relatii sexuale, ele sunt certe. Legatura fizica, inclusiv pshihica este enorma intre ei. Putine lucruri ii pot tine la distanta unul de altul. De altfel ea are o mare forta psihica de a obtine ceea ce doreste. Latura sentimentala intre ei evolueaza atat de repede incat in acest an este extrem de probabil sa se ajunga la casatorie.

Decizia este in mana ei, si dorintele ei vor fi implinite. Aspectele astrale din acest an au o mare doza de iluzie si intuitie . Puterea psihica a Oanei se va mula pe aceste aspecte astrale, si fie va trece rapid la actiune (casatorie), fie va mai astepta. In acest din urma caz, asteptarea ei va fi lunga, de vreo 4 ani. In oricare varianta, legatura dintre ei este atat de durabila, incat influentele exterioare asupra lor pot fi considerate inutile. Pot fi considerati casatoriti, mai devreme sau mai tarziu.

Laura C, 31.08.1978 in jurul orei 6 dimineata, iar sotul meu pe 02.02.1974, aproximativ 5 dimineata: As dori sa stiu daca suntem compatibili .

Astrolog Astredamus: Este dificil sa descriu in cateva randuri legatura de compatibilitate cu sotul Dvs. Are un parfum aparte. Este un amestec de dragoste materna, sacrificiu dulce-amarui... doar Dvs puteti sa intelegeti.

Compatibilitatea emotionala exista, si de asta nu va indoiti. Tensiuni astrale exista deasemenea. In pofida lor, Dvs sunteti capabila sa le depasiti cu intelegere si daruire. In aceeasi masura va intrebati de multe ori  "Exista compatibilitate intre noi?" Singura trebuie sa va dati acest raspuns.

Va aparea un moment in casnicie cand va veti simti captiva si ostatica, cand vitalitatea Dvs va avea de suferit. Atunci nimic nu va va retine pentru un nou inceput. Poate doar nesiguranta si indoiala acumulata. Departe de mine gandul de a destrama casnicia Dvs. Singura veti stii momentul cand parfumul s-a evaporat, si mai ales, daca el poate sau nu sa fie readus in cuplu. In caz contrar "viata" va lua decizia. Un mare rol il joaca povestea copilului, daca inca nu e, il veti avea.

Lia, nascuta 24.02.1981, ora 7.30 dimineata. Sotul meu, nascut pe 14.10.1967 ora 7:00 dimineata. Cat suntem de compatibili?

Astrolog Astredamus: Complexa compatibilitate aveti. Va amintiti pasiunea si devotamentul pe care l-ati daruit acestei relatii? Unde este acum? Pentru dvs orice suparare se transforma in ura si razbunare. Aveti o "abilitate" in a scapa de ceea ce va deranjeaza si pe urma tot Dvs suferiti.

Farmecul si senzualitatea Dvs sunt egalate doar de inexistenta sentimentului de frica si lipsa de a fi intimidata. Nu stiu un barbat care sa ajunga in inima Dvs si sa ramana acolo. De altfel si pentru dvs e greu sa va intelegeti, cu toata hotararea pe care o aveti.

Grea sarcina si-a asumat sotul Dvs, si ma refer la aceea de a merge in viata alaturi de Dvs. Are toate sansele sa va "paraseasca", avand in vedere emotiile la care il supuneti. Am spus-o ca o gluma serioasa propozitia anterioara. Ganditi-va totusi serios, pentru ca sunt multe moduri in care cineva iese dintro relatie. 2016 va fi un an important. Comparati-l cu 2009.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro