Astrologie

#ce sa stii #zodii #horoscop #zodiac

Ce nu ar trebui sa uite zodiile!

 

"Visele tale conteaza, fa tot ce poti ca sa le indeplinesti. Tu esti persoana care se va interesa de toata lumea, doar ca sa stii ca le este bine." Descrierea carei zodii crezi ca este aceasta? Te regasesti?
 

 

BERBEC

 

Oamenii pe care ii protejezi iti vor ramane mereu aproape. Esti loial si vei lupta pana la epuizare ca sa pastrezi pe cineva in viata ta.

 

TAUR

 

Nu trebuie sa te sacrifici pentru nimeni. In general, esti foarte generos si faci orice ca sa ii vezi pe cei dsragi zambind.

 

GEMENI

 

Nu esti obligat sa iti iei un angajament. Tu vei fi alaturi de oameni in orice situatie si niciodata nu ii vei vorbi pe la spate.

 

RAC

 

Nu esti slab pentru ca iti pasa de altii. Esti capabil sa stai nopti intregi langa persoana pe care o iubesti, pana ce problemele ii dispar.

 

LEU

 

Nu esti o dezamagire pentru cei dragi. Esti loial si le vei lua mereu apararea atunci cand au nevoie de tine.

 

FECIOARA

 

Nu exista perfectiune. Intotdeauna iti vei da seama cand cineva este suparat si vei avea cea mai buna metoda prin care sa il impaci.

 

BALANTA

 

Uneori nu poti evita compromisul, accepta asta. Tu esti o persoana grozava care are grija ca cei din jurul sau sa nu se simta niciodata exclusi.

 

SCORPION

 

Nu este o tragedie daca cineva te vede suferind. Nu te ingrijora, asa cum tu nu ii judeci pe cei dragi, nici eu nu o vor face.

 

SAGETATOR

 

Nu strica sa le spui oamenilor ce te deranjeaza la ei. Tu esti persoana care este, mereu, dispusa sa ii distreze pe ceilalti. Nu uita ca esti o prezenta placuta!

 

CAPRICORN

 

Toata munca pe care o depui iti va aduce luxul pe care il visezi. In plus, tu esti cel care are mereu grija de cei din jur, mai ales cand sunt bolnavi.

 

VARSATOR


Spune ce iti sta pe suflet. Intotdeauna stii cand oamenii au nevoie de tine si le esti alaturi cum poti tu mai bine: cu o vorba calda, cu un sfat sau cu orice ii poti ajuta.

 

PESTI

 

Visele tale conteaza, fa tot ce poti ca sa le indeplinesti. Tu esti persoana care se va interesa de toata lumea, doar ca sa stii ca le este bine.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro