Astrologie

#ce nu stii #zodii #horoscop #zodiac

Ce nu stiu oamenii despre ZODII

 

Fiecare persoana are propria poveste, unii fiind, de-a dreptul, invaluiti in mister. Cei care cred in zodii, caci sunt si oameni pe care nu-i intereseaza acest aspect, tind sa fie atrasi de tot ce inseamna necunoscut, neexplorat, nestiut. Asa ca noi ii vom prezenta cate o caracteristica a fiecarei zodii pe care sigur n-o stiai!

Berbecul nu are intotdeauna incredere in fortele proprii din cauza presiunii pe care o pune asupra sa pentru a avea succes.

 

Taurul devine nervos cand au loc schimbari, pentru ca ii este teama de necunoscut.

 

Gemenii se ascund cand sunt tristi pentru ca vor ca toata lumea sa creada ca le este bine.

 

Ce trebuie sa stii despre Rac este ca el nu are incredere in oricine si daca ti-o ofera trebuie sa ai mare grija sa nu il dezamagesti.

 

Leul trebuie sa se simta dorit in fiecare clipa, nimic nu-i mangaie egoul mai bine.

 

Pentru o Fecioara aprecierea este totul, daca ii oferi asta sa fii sigur ca nu va pleca vreodata de langa tine.

 

Balantele nu pot sa spuna, cere-le orice si nu te vor refuza, dar bateti joc de ele o data si sa fii sigur ca prietenia s-a incheiat.

 

Scorpionii se tem de esec, de-aia ei dau tot ce au mai bun. Isi pun sufletul pe tava si intotdeauna dau 100% in tot ceea ce fac.

 

Cu toate ca nu pare, Sagetatorii sunt foarte sensibili. De multe ori imbraca scutul omului puternic si de neatins, dar este ranit usor de actiunile celorlalti.

 

Capricornul isi pune mereu valoarea sub semnul intrebarii, asta pentru ca vrea sa fie perfect, cel mai bun in toate si din cauza presiunii pe care o pune pe el simte ca niciodata nu este suficient de bun.

 

Varsatorii iubesc oamenii, dar pe cat de mult ii iubesc pe atat de repede pot renunta la ei. Ai grija sa nu ajungi pe la latura negativa a varsator!

 

Pestii evita conflictele pentru ca nu suporta confruntarile directe. Sunt firi pasnice care prefera sa convietuiasca in liniste, nu sunt genul care sa inoate in ape tulburi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro