Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste #dragoste zodii #secrete dragoste zodii

Ce secret ascunde in dragoste, in functie de zodie

Gemenii se gandesc la partida de fotbal din acea seara in timp ce fac sex. Pestii pot fi raniti in dragoste la cel mai mic cuvant sau gest. Iata ce secrete ascund zodiile in dragoste.

Berbec: secret in dragoste

Berbecul poate arata ca sufera in dragoste atunci cand lucrurile nu merg asa cum ar vrea el. In realitate, insa, suferinta lui este superficiala si de scurta durata. Din fericire pentru el, Berbecul se indragosteste repede si intens, insa flacara arde numai o vreme. Berbecul are talentul de a o lua de la capat de ori de cate ori este nevoie.

Taur: secret in dragoste

Din exterior, Taurul pare un tip burghez, usor lenes, comod si niciodata grabit. Pentru un ochi neexperimentat, Taurul ar putea parea nepriceput in dormitor. In realitate, insa, acest om calm si profund ascunde o pasiune covarsitoare. Cand iubeste cu adevarat, Taurul devine un artist in dormitor.

Gemeni: secret in dragoste

Geamanul este mereu preocupat. O mie de lucruri trec trec prin mintea lui, idei, proiecte, intrebari, nelamuriri. Chiar si atunci cand face sex mintea lui continua sa lucreze, astfel incat se poate ca in timpul unei partide, Geamanul sa se intrebe cum au fost construite piramidele. Este putin probabil sa recunoasca.

Rac: secret in dragoste

Pentru Rac, dragostea si sexul sunt doua lucruri complet diferite. Cand are o relatie, inseamna ca partenerul lui a reusit, cu adevarat sa-l impresioneze deoarece Racul nu accepta pe oricine. Ceea ce nu indrazneste sa-si marturiseasca nici lui insusi este ca odata cu prima partida de sex, ajunge sa iubeasca.

Leu: secret in dragoste

Leii nu prea sunt singuri decat daca asa vor ei sau daca au, intr-adevar, o problema majora. Chiar daca toata lumea ii adora, Leii au in secret foarte bine pastrat: nu sunt cei mai talentati in dormitor. Le place sa domine si sa se creada amanti excelenti. In realitate, multi dintre ei sunt mai preocupati de propria placere decat de satisfacerea partenerului.

Fecioara: secret in dragoste

Fecioarele sunt, in general, rationale si materialiste. In viata privata, insa, Fecioarele pot sa iubeasca cu patos si chiar sunt talentate in dormitor, odata ce se dezlantuie. Putini, insa, sunt cei care le cunosc firea vulcanica, deoarece Fecioarele au grija intotdeauna sa se tempereze, deoarece se tem de ridicol.

Balanta: secret in dragoste

Desi, in general, Balanta are gusturi impecabile si nu se multumeste cu orice, in dragoste Balanta face multe nebunii. De teama de a fi singura este capabila sa accepte orice pica in plasa, in speranta ca va iesi ceva bun dintr-o aventura de-o noapte. Esecurile ei sentimentale nu sunt putine, dar ea nu-si pierde speranta.

Scorpion: secret in dragoste

Scorpionii pun mare pret pe viata lor amoroasa, dar nu si pe parteneri, neaparat. Cand nu sunt cu adevarat indragostiti, Scorpionii calca stramb mai des decat le-ar placea sa recunoasca. Cand seduc pe cineva, nu-si dezvaluie niciodata adevaratele intentii deoarece prefera sa fie cu un pas inaintea tuturor.

Sagetator: secret in dragoste

Sagetatorul iubeste viata, astfel incat obisnuieste sa traiasca clipa la maxim. Nativul nu ia in serios nevoile si dorintele partenerului decat in rarele momente in care este implicat cu adevarat in acea relatie. In rest, tot ceea ce-si doreste este sa experimenteze, sa traiasca, sa se simta viu.

Capricorn: secret in dragoste

Capricornii sunt extrem de pretentiosi in dragoste. Desi par oarecum dezinteresati de viata lor amoroasa, in spatele usilor inchise, Capricornii au deja pregatita o lista cu reguli pe care partenerul ar face bine sa o respecte. Nici in dormitor Capricornii nu accepta orice, ei asteptand tot ceea ce este mai bun.

Varsator: secret in dragoste

Varsatorilor nu le place sa vorbeasca despre viata lor sentimentala si, cu atat mai putin, despre ceea ce fac in dormitor. Putini sunt cei care intuiesc ce se ascunde in mintea si trupul unui Varsator. Atata timp cat este indragostit, Varsatorul are incredere deplina in partener si este capabil de lucruri pe care nu si le inchipuia ca le poate face.

Pesti: secret in dragoste

Pestii au trairi intense, iar viata lor amoroasa este extrem de importanta pentru acestia. Nu multa lume le cunoaste vulnerabilitatile pentru ca Pestii obisnuiesc sa construiasca un zid de protectie in jurul lor. Nativii pot fi raniti extrem de usor, asa ca trebuie abordati cu delicatete.

Foto: imgfave.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare