Astrologie

#barbatul varsator #barbatul pesti #dragoste #zodii #barbatul berbec #barbatul taur #barbatul gemeni #barbatul rac #barbatul leu #barbatul fecioara #barbatul balanta #barbatul scorpion #barbatul sagetator #barbatul capricorn #sex

Ce-si doreste el in noaptea nuntii, in functie de zodie

Te-ai gandit ce si-ar dori sa faceti in noaptea nuntii? Zodia lui poate sa-ti dezvaluie care sunt preferintele, sperantele si nevoile lui. Afla mai multe despre ce-si doreste el in noaptea nuntii, in functie de semnul astral sub care s-a nascut:

 

Barbatul Berbec si noaptea nuntii
 

Barbatul Berbec ar vrea sa plecati cat mai repede de la petrecerea nuntii voastre si sa faceti propria voastra petrecere, dezbracati, intr-o vila la munte. Probabil ca te-ar alerga prin padure, ca un adevarat vanator ce este. Cu cat are mai multe obstacole in fata, cu atat i se va parea mai incitant. Cand i se face foame, dupa multe partide de sex, niste friptura mancata cu mana si o paine de tara, bine coapta, ii vor ajunge acestui barbat nepretentios, deprins cu lucrurile simple, naturale. Nu te astepta insa la lumanari, muzica in surdina si alte astfel de elemente romantice, pentru ca nu prea le are cu poezia.

 

Barbatul Taur si noaptea nuntii

 

Taurul se implica personal in alegerea locului in care va petreceti noaptea nuntii. Poti fi sigura ca va fi un loc elegant, in care confortul reprezinta una dintre principalele atribute. Ii va placea sa te rasfete intr-un apartament luxos de hotel, ademenindu-te in patul cu baldachin prin aleea de trandafiri pe care ti-o pune la picioare. Sampania si mancarea buna nu vor lipsi, pentru ca nativul Taur este un gurmand. Ce ocazie mai deosebita decat noaptea nuntii ar putea avea pentru a imbina sexul cu mancarea? Nu uita ca va astepta sa primeasca aceeasi atentie din partea lui, mai ales in plan sexual, deoarece acest aspect cantareste extrem de mult in existenta lui.

 

Barbatul Gemeni si noaptea nuntii
 

Barbatul Gemeni s-ar putea sa-ti povesteasca toata noaptea vrute si nevrute. Daca vrei sa ai liniste si sa treci la actiune, este cazul sa-i pui un calus de matase si sa-l legi bine. Apoi poti fi cat vrei tu de inventiva. Gemenii adora noile experiente, sunt curiosi si obisnuiesc sa traiasca viata din plin. Apoi acorda-i si lui sansa sa-ti propuna propriile lui jocuri. Noaptea nuntii poate fi indeplinirea unor fantezii, a amandorura, daca dati frau liber imaginatiei. Nativul este un spirit liber, caruia ii place sa se desfasoare, asa ca va fi fericit sa se exprime fara retineri. In orice caz, nu aveti nicio sansa sa va plictisiti.

 

Barbatul Rac si noaptea nuntii
 

Daca ai visat la acea noapte a nuntii perfecta, din basme, in care exista absolut tot tacamul – romantism, muzica, mancare, valuri in bataia vantului, trandafiri si lumanari, atunci alaturi de un barbat Rac vei putea avea parte de asa ceva. Racul este unul dintre cei mai sensibili si mai romantici nativi ai zodiacului. Saruturile lui vor fi usoare si savuroase precum a unei fete indragostite pentru prima data. Fii la fel de blanda cu el si arata-i afectiunea ta, acest lucru il va aduce pe culmele fericirii. Nu grabi nimic, lasa lucrurile sa mearga de la sine. Vei avea parte de una dintre cele mai frumoase nopti din viata ta.

 

Barbatul Leu si noaptea nuntii
 

In noaptea nuntii, barbatul Leu are ocazia sa-si duca proaspata sotie in noul sau univers. Ii va arata stilul sau de viata, mergand cu ea intr-un loc somptuos sau pretentios, in care nu foarte multa lume are acces. Cel mai probabil este vorba despre ceva sofisticat si luxos, un cuib de nebunii in care Leul isi va manifesta puternica sa masculinitate, dominandu-si si aducandu-si la extaz aleasa. Lasa-l sa te rasfete, sa-ti arate tot ce poate, nu vei avea de ce sa te plangi. Odata ce decide sa se aseze la casa lui, Leul este capabil de orice pentru a-si face fericita partenera. O va trata regeste, iar noaptea nuntii poate fi cireasa de pe tort pentru intreaga zi a nuntii.

 

Barbatul Fecioara si noaptea nuntii
 

Barbatul Fecioara nu este dintre cei mai romantici si mai imaginativi barbati care exista pe pamant. Prin urmare, sotia unui astfel de om ar trebui sa se asigure singura ca locul in care isi vor petrece noaptea nuntii beneficiaza de facilitatile si serviciile pe care si le doresc amandoi. Barbatul Fecioara nu va sti cum sa creeze o atmosfera romantica, insa ii va insufla partenerei sale un sentiment puternic de siguranta. Probabil ca va vorbi destul de putin, deoarece este un tip serios si introvertit. Insa poate fi incurajat sa se desfasoare mai mult in dormitor, daca ii sunt accesate butoanele sensibile.

 

Barbatul Balanta si noaptea nuntii
 

Barbatul Balanta isi imagineaza noaptea nuntii ca pe unul dintre cele mai importante si mai frumoase momente din viata voastra. Va avea grija ca totul sa fie perfect. Va alege un loc in care stie ca va simtiti bine amandoi, perfect relaxati, departe de restul lumii. Este un familist convins, astfel incat se poate sa spere ca veti concepe un copil chiar in aceasta noapte. Daca nu, cel putin poti fi sigura ca veti face dragoste ore in sir, intrerupte poate doar de cateva inghitituri de sampanie.

 

Barbatul Scorpion si noaptea nuntii
 

Barbatul Scorpion va vrea sa te duca in “barlogul” lui, cat mai departe de lume si civilizatie. Ii surade ideea de a te vedea ca depinzi de el complet, astfel incat se poate sa-ti propuna sa mergeti intr-o cabana la munte. Ar vrea sa te aiba numai pentru el. Nu te gandi ca te vei putea odihni in aceasta noapte. Probabil va dori sa-i indeplinesti cele mai mari fantezii, acolo unde nimeni nu va poate vedea sau auzi. Nativul Scorpion stie sa ademeneasca si isi va folosi toate armele de seductie pentru a-si indeplini scopul.

 

Barbatul Sagetator si noaptea nuntii
 

Sagetatorul poate sa-i ofere proaspetei sale sotii una dintre cele mai romantice si mai frumoase experiente in noaptea nuntii. Atent, delicat, niciodata grabit, te poate invalui in vraja sa, plina de naturalete. Nici nu ai spune ca incearca sa-ti trezeasca vreo emotie, pentru ca barbatul Sagetator stie sa cucereasca, iar si iar, fara a face vreun efort. Fire aventuriera, i-ar placea ca in noaptea nuntii sa incercati ceva unic, poate un zbor nocturn cu balonul sau o baie in mare, la miezul noptii, sub clar de luna.

 

Barbatul Capricorn si noaptea nuntii
 

Barbatul Capricorn este mai putin romantic si probabil nu va face surprize de acest fel proaspetei sale sotii in noaptea nuntii. Insa poate sa-i ofere acesteia o experienta deosebita, intr-un loc special, ales pentru amandoi. Nu va avea pretentii foarte mari, pentru ca singurul lucru care conteaza pentru el este prezenta femeii iubite. Restul lucrurilor sunt pe plan secund. Profita de aceste momente pentru a te apropia de el si mai mult.

 

Barbatul Varsator si noaptea nuntii
 

Barbatul Varsator probabil ca va fugi de ideea unei nopti a nuntii de factura traditionala. Nu prea se simte atras de lucrurile care se fac in mod obisnuit. Daca are alaturi o partenera intelegatoare sau una la fel de aventuriera ca el, probabil ca in loc sa faca amor toata noaptea sau sa doarma va alege sa faca amandoi scufundari nocture intr-un recif de coral sau un alt lucru la fel de inedit. Hotelul sau camera in care vor dormi nu este foarte importanta pentru el, tot ceea ce-si doreste este sa simta ca femeia iubita este alaturi de el permanent.

 

Barbatul Pesti si noaptea nuntii
 

Barbatul Pesti va dori sa fie rasfatat in noaptea nuntii. Probabil va avea o multime de dorinte, insa nu se va ocupa in mod special de nicio organizare, pentru ca gaseste intotdeauna pe altcineva care sa-l ajute in acest sens. Ar putea insa sa-i cante o serenada proaspetei sale sotii sau sa-i sopteasca o poezie. Nu-l intreba ce-si doreste pentru ca nu stie exact, tot ce stie este ca vrea sa fie alaturi de persoana iubita in primele clipe de dupa casatorie, pentru a se bucura de fiecare moment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top