Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #zodie #stil muzical

Ce stil muzical ti se potriveste, in functie de zodia ta

Astrele isi pun amprenta asupra multor preferinte personale, iar muzica nu face exceptie. Stiai ca zodia ta are cel putin un stil muzical care i se potriveste perfect? Afla daca iti traiesti viata in ritm de jazz, disco, rock sau rap, cu ajutorul datelor tale din horoscop.

Berbec

Mereu inflacarat si pus pe treaba, caracterul tau special nu poate fi compatibil decat cu miscarile energice inspirate de muzica electrizanta. Nu cea electronica iti pune sangele in miscare cu adevarat, ci mai degraba rockul clasic, alternativ si heavy metal. Led Zeppelin, Metallica si The Rolling Stones ti-au marcat cel mai probabil anii nebuni ai tineretii.

Taur

In ciuda simbolului intimidant al zodiei tale, esti de fapt o fire linistita, optimista si armonioasa. Chiar daca ai putea agrea aproape toate genurile muzicale, cele care te reprezinta cu adevarat sunt stilurile pop si rock alternativ. Cu siguranta ai multe piese preferate de la The Beatles, Madonna si chiar Lady Gaga.

Gemeni

Iti plac multe lucruri in viata, preferintele tale se schimba, iar mintea ta este intotdeauna deschisa la nou. Daca heavy metalul sau rapul nu iti trezesc cele mai interesante sentimente, muzica buna "oldie but goldie" este slabiciunea ta: nu te poti satura de Frank Sinatra sau Michael Jackson vreodata.

Rac

Caracterul tau sensibil si romantic nu putea sa tanjeasca decat dupa stilurile muzicale cu aceleasi calitati. Baladele, piesele blues si toate coloanele sonore emotionante din filmele clasice te incarca pozitiv si iti schimba imediat starea de spirit. Cel mai bun soundtrack pentru tine ar putea fi cel al filmului legendar "The Bodyguard", cu regretata Whitney Houston.

Leu

Fara doar si poate, esti un fan inrait al tuturor tipurilor de hard rock si metal. In plus, pentru momentele tale de relaxare si meditatie, iti place sa te refugiezi in muzica clasica - o "doza" de Beethoven, Wagner sau Rachmaninoff iti vindeca imediat orice rana emotionala.

Fecioara

In cazul tau, atractia pentru un singur stil muzical este imposibila. Adori multe genuri, de la rock'n'roll si rock alternativ, pana la trance si muzica de relaxare. Cel mai probabil, playlistul tau din mp3 player este dominat de artisti precum Enya, Bjork si Moby.

Balanta

Zodia ta este guvernata de planeta Venus, zeita iubirii, ceea ce inseamna ca gusturile tale muzicale se indreapta clar catre genurile romantice, vechi. Nu te vei satura niciodata de piesele legendare ale lui Dean Martin, Paul Anka sau ale Barbarei Streisand.

Scorpion

Gusturile tale in materie de muzica sunt eclectice. In timp de agreezi muzica clasica si veche, esti mare fan al stilului jazz si electronic, inclusiv al genurilor noi de tehno si dubstep. Mai mult decat atat, ai cel putin 2-3 trupe de hip hop favorite.

Sagetator

Chiar daca iti plac muzicienii acustici si artistii contemporani, ai o atractie aparte fata de melodiile care au facut istorie de-a lungul timpului. Preferatele tale sunt coloanele sonore ale filmelor care te-au impresionat cu adevarat, precum Drive, Kill Bill si Titanic.

Capricorn

Esti un traditionalist convins si un iubitor al conventionalului, o fire linistita si dependenta de rafinament si eleganta. Asadar, stilurile muzicale potrivite zodiei tale sunt jazzul contemporan sau folk rock clasic. Cateva nume care sa iti exemplifice gusturile ar putea fi Tom Waits, Bob Dylan, Nick Cave sau Kate Bush.

Varsator

Probabil ca muzica jazz iti ofera o stare de spirit excelenta, fiind plina de improvizatii si acorduri fine, pe placul gusturilor tale excentrice. Insa stilul muzical caracteristic zodiei tale este muzica electronica. Orice de la tehno pana la house si dubstep te poate atrage destul de mult, fie ca vorbim de nume vechi ale genului (Kraftwerk, Ziggy Stardust), fie de cei mai noi artisti care revolutioneaza stilul (Skrillex, Diplo).

Pesti

Esti o fire sensibila si spirituala, deloc superficiala. Astfel, te vei simti mai conectat/a cu stilurile muzicale compleze, precum muzica pop cu accente baroce sau piesele artistilor experimentali, care imbina cu succes mai multe genuri muzicale. Un exemplu concludent in acest caz sunt Radiohead sau Massive Attack.

Sursa foto: wallpaperan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro