Astrologie

#bijuterii #carti #prajituri #bauturi #brand #zodii #preferinte #atentii

Cadouri de Mos Nicolae in functie de zodie

Sfantul Nicolae este una dintre sarbatorile preferate ale romanilor, intrucat evenimentul aduce cu sine un prilej in plus de a darui. Indiferent de zodiile celor dragi, cei mici si cei mari vor sa primeasca in ghete un cadou-surpriza, pe masura faptelor bune "bifate" in timpul anului. Joci si tu rolul lui Mos Nicolae anul acesta? Iata cu ce sa iti incanti apropiatii, in functie de zodia acestora!

Berbec

Berbecii raman intotdeauna copii in sufletul lor, de aceea adora sa li se indeplineasca dorinte. In ciuda spiritului ludic, nu sunt tocmai usor de multumit. Un cadou potrivit de Sfantul Nicolae pentru ei trebuie sa fie neaparat cu eticheta unui brand celebru (prefera un singur obiect, de calitate). Un dar personalizat va fi pe placul Berbecilor de asemenea, intrucat le place sa se simta speciali.

Taur

Taurii sunt destinatarii perfecti ai lui Mos Nicolae, gratie apetitului lor crescut pentru dulciuri si bunatati. Iar cum sfantul cel darnic obisnuieste sa aduca in special prajiturele si alte "bucurii" pentru papilele gustative, acest tip de cadouri este mai mult decat suficient pentru a multumi un gurmand infocat al zodiacului.

Gemeni

Chiar daca ar parea mai degraba boemi, Gemenii au o viziune extrem de practica in privinta cadourilor pe care le primesc, inclusiv de la Mos Nicolae. Orice obiect util, care sa le stimuleze in mod ideal si inteligenta sau cultura (o carte, un ebook), va merge direct la sufletul unui Geaman dornic intotdeauna sa se dezvolte.

Rac

Mos Nicolae trebuie sa se fi documentat atent asupra dorintelor exprimate anterior de Raci, pentru a le aduce acestora cadoul perfect in noaptea de 5 decembrie. Pentru acesti nativi, darurile sunt o forma de exprimare a consideratiei, deci se asteapta sa primeasca exact ce ii caracterizeaza pe deplin (legat de pasiunile si credintele lor).

Leu

Daca Mos Nicolae lasa ceva in ghetele unui Leu, gestul in sine va conta enorm pentru nativul dornic de atentie. Totusi, este de preferat ca darul sa fie ceva cu care Leul sa se mandreasca apoi, in niciun caz o banalitate ieftina. O sampanie de calitate sau o pereche de manusi de firma pot satisface gusturile fine ale acestor nativi. 

Fecioara

Un nativ in Fecioara este, in general, modest si diplomat vizavi de cadourile primite. Ceea ce ii bucura cu adevarat pe reprezentantii acestei zodii sunt "atentiile" utile si practice, de bun gust, deloc extravagante sau vulgare. Mos Nicolae trebuie sa cantareasca bine decenta darului, intrucat Fecioarele sunt atente la detalii, dar si la masura in care pot folosi ceea ce primesc.

Balanta

Balantele sunt firi cochete, indiferent de sex, semn ca Mos Nicolae nu va da gres daca surprinde un astfel de nativ cu o bijuterie pretioasa, o piesa vestimentara aparte sau cu un parfum elegant. Decoratiunile si obiectele vintage sunt, de asemenea, pe placul sofisticatelor Balante.

Scorpion

In cazul Scorpionilor, Mos Nicolae trebuie sa tina cont de 3 criterii importante, inainte sa le ascunda cadoul in ghete: darul trebuie sa fie scump, de firma si original, iesit din comun. Un ceas de la un brand celebru, un obiect care se gaseste foarte greu sau o bijuterie exclusivista sunt exemple de cadouri capabile sa satisfaca un Scorpion.

Sagetator

Nativii in zodia Sagetatorului adora suvenirurile si obiectele legate de locuri istorice, cu insemnatate. Mari amatori de petreceri si, de regula, vulnerabili in fata viciilor, acesti nativi apreciaza si o bautura tare (sau mai bine un bax intreg) sau un desert delicios, in cantitati industriale.

Capricorn

Conservatorul Capricorn apreciaza exclusiv cadourile care au legatura cu stilul, personalitatea si gusturile sale. Mos Nicolae nu va da gres cu electronice de calitate, accesorii din piele naturala pentru birou si alte obiecte legate de activitatea profesionala a Capricornului.

Varsator

Nativii in Varsator se numara printre cei mai modesti destinatari de cadouri din zodiac. Ei se bucura sincer la simplul gest generos, mai ales daca acesta este facut de insusi Mos Nicolae. Darurile ideale in cazul Varsatorilor sunt jocurile de inteligenta, obiectele inovatoare sau personalizate intr-o maniera cat mai originala.

Pesti

Pestii sunt spirituali si romantici, mari fani ai cliseelor de tipul "bomboane de ciocolata, lumanari parfumate si trandafiri rosii". Un CD cu muzica semnificativa, insotit de o felicitare scrisa de mana, poate fi un cadou excelent pentru un nativ in Pesti. Este bine ca Mos Nicolae sa tina cont si de latura emotiva a cadoului, nu de cea materiala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului