Astrologie

#manichiura #oja #zodie #stilul zodiei #manichiura perfecta #nuanta oja

Cea mai buna nuanta de oja pentru zodia ta

Manichiura care sa te reprezinte cu adevarat poate fi strans legata de zodia ta. Mai exact, cea mai buna nuanta de oja pe care o poti alege este inspirata de profilul tau astrologic, asa cum se intampla si in cazul stilului vestimentar care te caracterizeaza. Afla in ce culori ar fi recomandat sa iti vopsesti unghiile, potrivit zodiei in care te-ai nascut!

Berbec

Optiunea previzibila pentru nativii in Berbec, inflacarati si pasionali, ar fi culoarea rosie pentru o manichiura compatibila cu personalitatea zodiei. Insa profilul tau astrologic te sfatuieste mai degraba sa incluzi toate nuantele de mov in variantele pe care le alegi cand iti vopsesti unghiile, de la cele mai inchise, pana la cele deschise si diafane. Culoarea nobila te va face sa te simti asa cum iti place: ca un membru al familiei regale.

Taur

Fara doar si poate, o culoare de oja potrivita pentru tine este verdele, intrucat simbolizeaza abundenta, viata si bogatia. O manichiura in nuante diferite de verde va fi in acord cu zodia ta (semn de pamant), cat si cu apetitul tau crescut pentru avutii (nu uita, verdele constituie totodata culoarea banilor).

Gemeni

Firea ta optimista, vesela si deschisa nu poate identifica decat cu nuante care exprima aceleasi trasaturi. Asadar, pregateste-te sa iti reorientezi manichiura catre modernul oranj, in toate variantele sale, intrucat iti va accentua spiritul de initiativa si aerul tineresc, proaspat si pozitiv.

Rac

Nu iti place sa iesi prea tare in evidenta, iubesti eleganta discreta si lucrurile stralucitoare. Prin urmare, nuantele de argintiu si gri ti se potrivesc exact ca o manusa, fie ca alegi tonuri foarte deschise si sidefate, fie ca optezi pentru gri-carbune mat. Te vei simti mereu in largul tau, purtand aceasta culoare de oja subtila si clasica.

Leu

Cele mai potrivite nuante pentru manichiura ta sunt cele ale bronzului, intrucat te ajuta sa iti pui in valoare farmecul si puterea de seductie, stimulandu-ti totodata inventivitatea. Fie ca alegi culoarea nisipului fierbinte din mijlocul verii sau aramiul inchis al frunzelor de toamna, acest tip de manichiura te va reprezenta perfect de fiecare data.

Fecioara

Daca in alte arii ale vietii nu vrei sa faci alegeri extreme, poti sa recuperezi putin teren la capitolul manichiurii. Ai o latura pasionala si seducatoare adanc ascunsa in interior, reprezentata perfect de rosul clasic, intens si expresiv. Opteaza pentru rosul cremos atunci cand iti vopsesti unghiile si vei transmite altora ca personalitatea ta nu este nici pe departe una rigida si plictisitoare.

Balanta

Pentru tine, mai putin inseamna mai mult. Crezi cu tarie in puterea seducatoare a subtilitatii, de aceea nuantele nude se potrivesc cel mai bine manichiurii perfecte pentru profilul tau astrologic. In acest mod, unghiile tale vor fi o marturie a frumusetii manichiurilor rafinate, elegante si discrete in acelasi timp.

Scorpion

Sub "armura" ta dura se ascunde o inima calda si plina de compasiune. Atunci de ce sa tii adevarul ascuns? Arata tuturor latura ta delicata cu o manichiura in care nuantele subtile de roz, care sa iti puna feminitatea in valoare. Ele vor demonstra tuturor ca bunatatea nu trebuie sa fie confundata cu slabiciunea.

Sagetator

Esti o fire profunda, ai o personalitate aparte si nu iti este teama de necunoscut. Alege culori inchise si indraznete pentru manichiura ta, dar mai ales nuante de negru sau bleumarin intens, ele vor fi in acord cu viziunea ta unica si curajoasa asupra lumii.

Capricorn

Apele linistite sunt cele mai adanci, iar personalitatea ta exprima intocmai aceasta zicala inteleapta. Te caracterizeaza perfect nuantele albastre pentru unghii, simbolizand ambitia, perseverenta si firea ta expansiva, creativa si inovatoare.

Varsator

Iti place sa iesi din anonimat, sa incerci lucruri pe care altii nu indraznesc sa le afiseze si sa fii cat mai originala in stilul pe care il afisezi. Iata de ce culorile de manichiura care te reprezinta perfect sunt nuantele neon. Unde mai pui ca, de cateva sezoane incoace, sunt si foarte trendy!

Pesti

Cu peste 500 de nuante de gri care pot fi distinse de ochiul uman, alege din aceasta paleta cromatica daca vrei o manchiura in deplin acord cu personalitatea ta aparte. Poti opta atat pentru texturile mate, cat si pentru cele sidefate, precum si pentru tonuri care bat spre vernil sau albastrui.

Sursa foto: bettylilo.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului