Astrologie

#barbatul pesti #barbatul varsator #barbatul capricorn #barbatul sagetator #barbatul scorpion #barbatul balanta #barbatul fecioara #barbatul rac #barbatul leu #barbatul gemeni #barbatul taur #barbatul berbec #zodii #dragoste

Cealalta femeie, in functie de zodia ei si a lui

Ti-a trecut cel putin o data prin cap, de cand esti cu el, ca s-ar putea intr-o zi sa te insele, sa aiba o aventura sau chiar sa se indragosteasca de alta. Un astfel de gand, odata incoltit in minte, te face sa te intrebi ce ar putea avea cealalta in plus fata de tine. Barbatii, in functie de zodia  in care sunt nascuti, sunt predispusi sa cedeze in fata alteia atunci cand aceasta le ofera ceva ce au ei nevoie in acel moment.

Barbatul Berbec: femei Berbec, Scorpion
 

Un barbat Berbec ar putea sa te insele cu o nativa tot in zodie de foc sau intr-o zodie de apa. Astfel, o femeie Berbec sau Scorpion ar avea sanse sa-l zapaceasca suficient de mult, deoarece el este prin natura sa un aventurier dornic de experiente incitante, iar cele doua native sunt capabile sa-i indeplineasca si cele mai nebunesti fantezii. Cu astfel de femei, partenerul tau Berbec s-ar simti descatusat, traind clipa la maxim, fara explicatii, fara planificare, lasandu-se prada simturilor.
 

Barbatul Taur: femei Rac, Capricorn
 

Barbatul Taur este atras de femeile capabile sa-i ofere siguranta si stabilitate pe toate planurile: familial, social, financiar, profesional, sexual etc. Femeia Rac si femeia Capricorn ar putea sa-l seduca prin aerul lor misterios si tacut, dedicatia fata de valorile familiei si preocuparea pentru bani. Toti pun mare pret pe stabilitatea financiara, le place sa acumuleze si sunt foarte perseverenti. Daca barbatul Taur nu gaseste in propria sotie sau iubita o partenera de cursa lunga, sunt sanse sa se indrepte spre o nativa Rac sau Capricorn.
 

Barbatul Gemeni: femeia Varsator, femeia Gemeni
 

Barbatul Gemeni are nevoie de public ca de aer. Daca te plictisesti repede de numeroasele lui expuneri, explicatii, discursuri si povesti, atunci poti sa te astepti sa-si gaseasca auditoriul in alta parte. O nativa dintr-o zodie tot de aer, la fel de comunicativa ca si el, are sanse sa-l seduca, cel putin pentru o perioada. Ceea ce au in comun este natura extrovertita, simtul umorului si curiozitatea pentru orice, indiferent de domeniu. Nu este neaparat o chestie de profunzime, poate fi chiar o distractie superficiala, insa la fel de suparatoare.
 

Barbatul Rac: femeia Taur, Rac, Capricorn
 

Barbatul Rac este foarte sensibil cand vine vorba despre familie. Daca pui pe primul plan jobul sau alte preocupari, faci cea mai mare greseala, cel putin in ochii lui. Barbatul Rac se asteapta ca partenera lui sa fie o familista la fel de convinsa ca si el. Pleaca des in deplasari, stai mult peste program si vei afla ca si-a gasit o nativa in Rac, Taur sau Capricorn. Aceasta poate nu are un CV la fel de impresionant ca al tau, dar care se pricepe la crescut copiii si facut curatenie in casa. Daca este si o femeie dragastoasa, atunci chiar vei avea o rivala puternica.
 

Barbatul Leu: femeia Leu, Taur, Capricorn
 

Barbatul Leu este absolut sedus de femeile puternice, cu un statut social de invidiat, ingrijite, feminine, bogate si, daca se poate, faimoase. Bineinteles, nu mai bogate si mai celebre decat el! Fii stearsa, neingrijita, timida, neincrezatoare in fortele tale si Leul tau va zbura urgent in bratele unei femei de cariera din zodia Leu, Capricorn sau Taur. Nu va fi niciodata dispus sa faca pe babysitterul cu tine, cel mult iti este profesor, dar acest lucru se intampla numai daca considera el ca ai potential. Altfel isi va face un viitor alaturi de o femeie cu care este mandru sa apara in societate, capabila sa-i fie un fel de accesoriu de firma.
 

Barbatul Fecioara: femeia Taur, Fecioara, Capricorn, Leu
 

Daca partenerul tau Fecioara va avea o aventura, sunt putine sanse sa afli, deoarece este un tip extrem de discret. Nativul are o fire pragmatica, este serios si ii place sa fie de ajutor. Daca nu-i vei arata ca ai nevoie de el sau daca te vei indeparta, intreaga lui existenta si tot efortul lui se vor indrepta spre sfera profesionala. De acolo poate sa-si intinda antenele spre o femeie cu o gandire la fel de logica precum a lui, care pune pret pe bani la fel de mult ca el, o nativa Taur, Fecioara, Leu sau Capricorn. Intr-o astfel de femeie gaseseste o comunicare rationala, un interes fata de realitate, materialitate, scopuri precise si, de ce nu, o escapada sexuala intr-o pauza de cafea.
 

Barbatul Balanta: femeia Balanta, Varsator
 

Barbatul Balanta cauta stabilitate intr-o relatie, isi doreste o femeie capabila sa-l echilibreze si sa-i ofere o casnicie de lunga durata, pentru toata viata, daca se poate. Arata-te nepasatoare fata de casatorie, taie orice comunicare dintre voi, pune mai mare pret pe interesele tale pur personale si nu pe voi, ca cuplu si il vei face sa se arunce in bratele unei femei dintr-o zodie de aer sau de pamant. Balantele si Varsatoarele sunt foarte comunicative, ca si el si le plac lucrurile clare si stabile.
 

Barbatul Scorpion: femeia Berbec, Rac
 

Barbatul Scorpion te-ar insela, cel mai probabil, din pura razbunare, indiferent ca ar avea un motiv sau nu. Daca este multumit de relatia lui, isi canalizeaza intreaga energie asupra ta. Daca insa considera ca i-ai gresit cu ceva grav, se va arunca in bratele primei femei iesite in cale numai pentru a te chinui. Va fi fie o nativa timida, pe care sa o modeleze dupa propriul plac, precum o femeie Rac, fie o femeie focoasa, in Berbec. Nu te mira daca iti va da detalii despre cum au decurs partidele de amor cu cealalta. Face parte din planul sau de razbunare.
 

Barbatul Sagetator: femeia Berbec, Taur, Gemeni, Balanta, Scorpion, Sagetator
 

Barbatul Sagetator nu este neaparat cel mai fidel dintre nativii celor 12 zodii. II displace o viata prea organizata, prea monotona, prea plina de stereotipuri, clisee si tabieturi. Cand se va plictisi sa pozele in partenerul perfect va profita de prima plecare departe de casa pentru a face sex cu o nativa dezinhibata, care nu asteapta de la el nici mai mult, nici mai putin de atat: sex. Mult si salbatic, daca se poate. Candidatele perfecte pot fi native in Berbec, Taur, Gemeni, Balanta, Scorpion, Sagetator.
 

Barbatul Capricorn: femeia Taur, Leu, Fecioara, Capricorn
 

Barbatul Capricorn isi doreste o relatie calma, in care lucrurile sunt clare, stabile, sigure. Arata-te dezinteresata de planurile pe care le-ati facut impreuna, risipeste bani in stanga si-n dreapta si in curand partenerul tau se va consola in bratele altei femei, care stie sa aprecieze o relatie de cuplu, atta afectiv, cat si financiar. O femeie in zodia Taur, Leu, Fecioara sau Capricorn reprezinta posibile tentatii, deoarece toate ii pot asigura stabilitatea si seriozitatea pe care le cauta.
 

Barbatul Varsator: femeia Taur, Gemeni, Leu, Sagetator
 

Barbatul Varsator este de obicei cam aerian asa ca nu va sesiza de la inceput semnalele pe care o alta femeie ar putea sa i le transmita. Daca insa colaboreaza bine cu o colega de serviciu sau isi petrece timpul cu cineva de sex opus, intr-unul dintre numeroasele lui proiecte, conversatia poate aluneca si spre altceva. O nativa Taur sau Leu este tentanta deoarece i se opune din absolut toate punctele de vedere si o partida de sex cu o astfel de “extraterestra” il incanta. Femeia Gemeni sau o Sagetatoare este la fel de naturala, descatusata si umanista ca el. Ar avea multe de discutat, in pat si in afara lui.
 

Barbatul Pesti: femeia Rac, Taur
 

Barbatul Pesti este un visator, la fel ca Varsatorul. Pentru el, o atractie irezistibila poate veni numai din directii opuse. Se simte atatat de o femeie extrem de diferita, complet nepotrivita, asa cum este femeia Taur, deoarece logica ei, simtul materialitatii, amestecat cu feminitatea sa incontestabila reprezinta un cocktail de nerefuzat. De asemenea, s-ar putea lasa sedus de o femeie la fel de romantica precum este si el, o nativa Rac, capabila sa-l mangaie, sa-l consoleze, sa aprecieze poeziile lui fara sa rada de el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top