Astrologie

#zodiac #barbati #nativi #astrologie #horoscop #predictii #barbati sarmanti

Cei mai sarmanti nativi ai zodiacului

Fara doar si poate, fiecare zodie are calitatile si defectele ei. Totodata, semnul zodiacal este influentat si de ascendent, dar si de factori externi precum educatia si cultura. Afla care sunt cele mai sarmante zodii, in starea lor pura, respectiv cei mai cuceritori si mai galanti barbati din horoscop. Iata ce calitati au domnii zodiacului si cum te vor cuceri fiecare.

1. Barbatul Balanta

Atras in special de acea categorie de femei elegante si feminine, barbatul Balanta cucereste prin bunele sale maniere si prin politete.

Echilibrat, acest nativ vrea sa ofere la randul sau tot ceea ce primeste, este dornic de reciprocitate in ceea ce priveste respectul si apreciaza acele relatii care aduc satisfactie ambilor parteneri.

Astfel, va fi foarte atent la nevoile tale si se va stradui sa le raspunda. Nu se da in laturi nici de la gesturi romantice, pentru ca este capabil sa se implice si sa faca o relatie sa functioneze.

Sursa foto: finnchris.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro