Astrologie

# zodii care poarta pica #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cele 5 zodii care poarta pica o viata

Stim cu totii cat de neplacut este sa fii mintit sau tras pe sfoara de o alta persoana. Totusi, astfel de lucruri se intampla cel putin o data in viata fiecaruia dintre noi, fiind inevitabile.
Cu toate acestea, unii dintre noi reusesc sa treaca mai usor peste aceste lucruri si sa ii ierte pe cei care le-au gresit, altele intampina oarecum greutati in acest sens dar exista si persoane care nu vor putea trece cu vederea niciodata vorbe sau comportamente care le-au facut rau. Din ultima categorie fac parte nativii Capricorn, Taur, Scorpion, Rac si Leu.

1. Capricorn

In fruntea persoanelor care poarta pica la infinit se afla nativii Capricorn. Desi poate parea un lucru surprinzator, in special femeile care stau sub semnul zodiacal al Capricornului sunt unele dintre cele mai razbunatoare in cazul in care ai reusit sa le superi. De cele mai multe ori, acesti nativi vor cauta modalitati sa se razbune, iar uneori chiar vor reusi. Cu toate acestea insa, nu vor reusi niciodata sa te ierte, iar incercarile de a le recastiga simpatia sunt zadarnice deoarece nu-ti vor accepta scuzele nici in ruptul capului.

Citeste mai mult pe horoscop YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului