Astrologie

# zodii barfitoare #predictii #zodii #horoscop #barfa #astrologie

Cele mai barfitoare 5 zodii de care trebuie sa te feresti

Distractia oamenilor de a discuta vietile altora a existat de la inceputul lumii. Este util sa cunosti persoanele predispuse la aceste actiuni.

Capricorn

Capricornul isi ghideaza viata dupa utilitate. Nu exista actiune a sa care sa nu faca parte dintr-un lung proces cu rezultate pe masura investitiei. Investeste constiincios mult timp pentru a-si ruina dusmanii, pentru ca stie ca rezultatele sunt sigure si cea mai simpla cale spre succes pentru el. Nimeni nu are rabdarea lui in a tese o intreaga urzeala a tronurilor. E cel mai bun in a afla totul despre toti tocmai de la ei si il distreaza credulitatea altora. Poate face orice pentru a accede profesional, dar nu are puterea de a confrunta direct obstacolele, asa ca este forta negativa din spatele cortinei.

Pesti

Barfesc mai intai pretinzand ca vor binele altora si au grija de ei. Cu timpul, activitatea devine un hobby. Daca cineva se arata ranit de actiunile lor, pretind ca nu stiu nimic, ca sentimentele celorlalti sunt exagerate etc. Descrisi ca fiind atat de expusi de majoritatea zodiacelor, pestii sunt maestrii ruinarii reputatiilor prin barfa.

Citeste mai mult pe horoscop YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului