Astrologie

#zodii #gastronomie # horoscop femei #horoscop culinar

Cele mai bune gospodine, in functie de zodie

Nativa Taur face cea mai buna mancare, iar acest lucru poate fi confirmat de toti cunoscutii ei. Leoaica, in schimb, va prefera sa cumpere o mancare sofisticata, iar in bucatarie va intra numai pentru a bea apa. Iata in continuare care sunt cele mai bune gospodine, in functie de zodie.

Femeia Berbec

Femeia Berbec nu-si petrece in bucatarie mai mult timp decat este necesar. Se dedica familiei si are grija ca aceasta sa aiba toate cele necesare. Spala, calca, face curat si mancare, insa pentru ea aceste activitati reprezinta doar o sarcina, nefacand niciodata o pasiune din asa ceva.

Femeia Taur

Femeia Taur este una dintre cele mai bune gospodine din intreg zodiacul. Casa ei este intotdeauna primitoare, calda si confortabila. In bucatarie dovedeste un adevarat har si toti cunoscutii ei vor profita de pe urma acestui talent nativ, mai ales ca-i place sa aiba musafiri si este darnica.

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni devine o buna gospodina numai dupa ce se aseaza la casa ei. Nu o pasioneaza neaparat treburile casnice, insa se ingrijeste de casa pentru binele familiei. Nativa este altruista, fiind gata sa ia asupra ei sarcinile mai dificile. Usa ei este intotdeauna deschisa familiei si prietenilor.

Femeia Rac

Femeia Rac invata sa aiba grija de casa de la mama, bunica sau alte rude. Nativa pune mare pret pe vechile retete ale bunicii. Casa ei este curata si confortabila, cu accente personale, care o ajuta sa fie un adevarat camin de familie.

Femeia Leu

Femeia Leu prefera sa aiba o cariera de succes, iar timpul pe care il petrece acasa este unul destul de limitat. Opteaza pentru o menajera atunci cand isi permite. Nativa nu are rabdare sa faca mancare si nici nu vrea sa auda de camara cu muraturi.

Femeia Fecioara

Fecioara este un adevarat exemplu de conduita in ceea ce priveste ordinea si curatenia. Se stie cat de mult pret pun Fecioarele pe acesti doi factori de confort. In bucatarie Fecioara petrece numai atata timp cat este necesar. Se achita cu succes de indatoriri, dar nu gateste din pasiune.

Femeia Balanta

Femeia Balanta vrea sa-si multumeasca sotul si sa aiba o casnicie fericita. Daca acest lucru inseamna sa spele, sa calce, sa faca de mancare, atunci nu se va da in laturi. Sotul ei poate sa-si invite sefii la cina, deoarece Balanta este dispusa de orice efort pentru ca cina sa aiba succes.

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion vrea sa faca ea regulile in casa, inclusiv unde trebuie sa se descalte toata lumea. Nativa isi ia in serios rolul de stapana a casei si poate da dovada de o putere de munca uluitoare. Cu toate acestea, femeia Scorpion poate fi si extrem de delasatoare daca nu are un stimul extern. Este bine sa existe o familie pentru care nativa sa faca aceste eforturi.

femeia sagetator

Femeia Sagetator nu va citi niciodata cu atentie etichetele produselor de curatat, dar se va descurca oricum foarte bine. Desi nu face treaba in mod sistematic, nu are reguli, dar reuseste sa duca la bun sfarsit sarcinile casnice si sa ofere familiei un camin curat si confortabil. Nativa poate invata sa faca 2-3 retete reusite, dar nu are o pasiune in a sta in bucatarie.

femeia capricorn

Femeia Capricorn este genul care va calcula pana la ultimul ban diferenta dintre consumul normal de apa si cel cu ajutorul unor aparate precum masina de spalat vase, filtrele, robinetii cu senzori etc. Si nu pentru ca este zgarcita, ci pentru ca are o gandire practica si riguroasa. Nativa face mancaruri grozave, de care se bucura numai persoanele dragi, singurele care au acces la ea in casa.

Femeia Varsator

Femeia Varsator poate face ca locuinta sa straluceasca de curatenie. Are o putere de munca asemanatoare cu cea a unui barbat. Insa nu o tine foarte mult harnicia deoarece este un pic imprastiata si in curand va trebui sa o ia de la capat. Este fascinata de aparatele de curatare si tinde sa cheltuiasca sume mari pe astfel de obiecte.

Femeia Pesti

Femeia Pesti obisnuieste sa petreaca mult timp in casa. In unele cazuri, nativele experimenteaza in bucatarie, dar numai cand au pentru cine: persoanele dragi. Nativele pricepute in bcuatarie sunt bune gospodine, avand grija de intreaga casa. Alte native, mai putin mature, sunt aeriene si dezinteresate.

Foto: worldofdiets.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului