Astrologie

#cupluri fericite #cupluri #predictii #astrologie #dragoste #zodiac

Cele mai fericite 3 cupluri din zodiac

Compatibilitatea dintre doi oameni era redata de catre zodiac inca din antichitate. In religia hindusa, daca preotul dupa ce se uita pe horoscopul viitorilor miri nu este de acord cu compatibilitatea acestora, nunta pur si simplu nu va avea loc deoarece din diverse motive este de rau augur.

Femeia balanta si barbatul leu

Capacitatea femeii balanta de a face compromisuri acopera dorinta leului de dominare spune YVE.ro. Balanta desi are in instinct dominarea, in privinta luari deciziilor prefera sa il lase pe leu care este mai sigur si mai hotarat pe alegerile facute. Aveti in comun stabilitatea si responsabilitatea ce sa ajuta sa echilibrati neregulile din relatie. Femeia isi va pune in valoare barbatul iar discutiile voastre vor fi interesante. Gusturile barbatului mai putin conventionale vor fi apreciate din partea partenerei, aceasta preferand rafinamentul si eleganta dar cu un strop de nebunie. In nici un caz nu va veti plictisi, viata sociala fiind activa, mereu inconjurati de prieteni si oameni dragi.

Amandoi sunteti romantici insa leul este putin mai pasional decat balanta si reuseste sa o surprinda placut in zilele dificile si mohorate. Puneti pe primul plan prietenia dintre voi, sunteti camarazi in drumul ales iar iubirea se infiripa din devotament si sustinere. Leii sunt sfatuiti sa iti asculte mai intai femeia de langa ei deoarece este sincera si directa mai mereu iar pentru a o intelege, trebuie sa o taca din gura pana la capat si sa lase orgoliul de conducator deoparte pentru cateva minute cat dureaza discutia. Daca barbatii leu stiu sa asculte de partenere, vor fi rasplatiti cu momente fierbinti si de neuitat.

Femeia scorpion si barbatul taur

Aveti multe puncte in comun care va apropie dar si unele lucruri care va diferentiaza si aduc farmecul in relatia voastra. incapatanati, plini de viata si determinati, formati o pereche excelenta iar iubirea porneste din admiratia fata de farmecul emanat de femeia scorpion. Este cucerit dea dreptul si nu ascunde acest lucru. Barbatul tau va gasi interesanta combinatia dintre o femeie sensibila si in acelasi timp misterioasa. Aceste lucruri alimenteaza senzualitatea de care dai dovada iar taurul va dori sa te descopere in totalitate, desi nu va reusi niciodata sa te desluseasca integral niciodata. in schimb, femeia scorpion duce totul la extrem, pentru ea iubirea eterna este iubirea eterna fara alti factori compromitatori.

O comunicare de cuplu excelenta dar trebuie sa aveti grija cand vine vorba de exprimarea sentimentelor. Sunteti predispusi sa va tineti sentimentele pentru voi, iar sfatul ar fi sa va impartasiti liber trairile, pentru ca partenerul sau partenera sa stie cu adevarat ce simtiti, fara rezerve sau resentimente. Este in regula ca orice cuplu sa iti discute relatia amoroasa si sa vorbeasca deschis despre ce simte unul fata de celalalt.

Femeia rac si barbatul pesti

Pentru acest cuplu, iubirea este mai importanta in defavoarea a orice. Sentimentele nu sunt ascunse si declaratiile de iubirea sunt frecvente. Barbatul pesti adora sa fie rasfatat, iubit si alintat iar femeia rac ii indeplineste aceste dorinte fara intarziere. Sentimentele fiind libere, aveti grija sa nu se dezechilibreze balanta si sa ajungeti in punctul in care nu va mai ascultati unul pe celalalt. Preferati sa ramaneti in caminul vostru comod si primitor in locul distractiilor in oras deoarece sunteti firi introvertite. Fiecare are perioadele lui mai putin bune si daca va sustineti reciproc, veti invata mai multe despre voi si relatia voastra.

Pestele nu este la curent cu zilele voastre proaste din punct de vedere financiar, asa ca sfatul pentru voi este ca femeia rac sa tina banii si sa ii gestioneze. Partenerul tau este prea visator pentru a baga in seama astfel de lucruri superficiale si prea realiste din punctul lui de vedere. Poate sa intretina o gospodarie dar prefera sa investeasca mai mult timp in partea spirituala decat in cea profesionala. La voi exista o incredere cel putin ciudata. Racul constientizeaza ca pestele nu va calca stramb niciodata si nici nu il poate rani intentionat. La voi sexul este combinat cu arta si la final iese o capodopera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro