Astrologie

#zodii ghinioniste #ghinion zodii #predictii #zodii #horoscop #astrologie #ghinion

Cele mai ghinioniste zodii! Norocul nu este niciodata de partea lor

Exista cativa nativi a caror viata pare oropsita de soarta. Norocul nu este niciodata de partea lor si nimic din ceea ce fac nu pare sa iasa bine. In plus, atunci cand isi doresc ca ceva sa le iasa bine, trebuie sa se chinuie mai mult ca oricine ca acel lucru sa functioneze cum isi doresc. Iata care sunt cei mai ghinionisti nativi ai zodiacului. Nimeni nu isi doreste sa fie in pielea lor.

1. Fecioara

Fecioarele sunt de departe cei mai ghinionisti nativi ai zodiacului. Ghinionul si-l atrag singuri, deoarece criticile aruncate la adresa altor persoane se intorc adesea la ei sub alte forme. Sunt extrem de sensibili iar persoanele rau intentionate profita adesea de acest lucru pentru a obtine ce isi doresc. Se trezesc adesea pierzand lucruri sau persoane dragi, prieteni sau chiar marile iubiri din cauza ca sunt extrem de creduli si critici si nu stiu cum sa-si exprime sentimentele fara a-i rani pe cei din jur.

Sursa foto: worldofbuzz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului