Astrologie

#predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cele mai incercate zodii in 2019

Chiar daca anul 2019 se anunta a fi un an mult mai bun fata de cel care a trecut, se pare ca exista cateva semne din zodiac care vor trece prin momente mai neplacute anul acesta. Afla daca te numeri si tu printre cele 5 zodii care vor fi incercate in anul 2019, consultand lista de mai jos!

Capricorn

Capricornii nu vor sta atat de bine la capitolul bani! Din cauza faptului ca uneori fac excese si nu reusesc sa economiseasca niciodata, acestia vor avea in anul 2019 perioade mai nefavorabile din punct de vedere financiar! Este posibil ca acestia sa piarda sume importante de bani deoarece nu stiu sa ii gestioneze eficient sau pentru ca au investit in afaceri care s-au dovedit a fi un mare esec.insa, la capitolul iubire capricornii vor excela iar cei dragi vor fi alaturi de ei pentru a trece cu brio peste aceasta perioada grea!

Taur

Taurii vor avea un an mai prost din punct de vedere social!Vor fi raniti de anumiti oameni importanti din viata lor iar acest fapt se va reflecta in viata de zi cu zi a acestora si in relatiile pe care taurii le au cu cei din jur! Este de recomandat sa nu se insingureze, sa ierte, sa gandeasca pozitiv iar oamenii valorosi vor aparea in viata lor pentru a le alina singuratatea! La capitolul sanatate acestia sunt norocosi, iar acest fapt ii va ajuta sa treaca cu bine peste toate momentele neplacute care apar in viata lor!

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare