Astrologie

#zodii inabordabile #zodii #horoscop

Cele mai intimidante patru semne ale zodiacului. Acesti nativi par inabordabili

Unele persoane sunt de-a dreptul intimidante, iar cei din jur reusesc cu greu sa comunice cu ele, se fastacesc in prezenta lor si chiar au grija sa nu le stea in cale. Ti s-a intamplat vreodata asa ceva si te-ai intrebat daca este ceva in neregula cu tine? Este posibil ca zodia sa fie de vina.

Oamenii intimidanti pot fi adevarate „sperietori” pentru cei din jur, care nici nu se mai obosesc sa incerce sa afle cum sunt pe interior. Doar pentru ca cineva nu face tot posibilul sa zambeasca sau sa para prietenos, nu inseamna ca nu poate fi unul dintre cei mai buni oameni pe care i-ati putea intalni vreodata.

Cele mai intimidante semne din zodiac

Oamenii care par intimidanti sunt, de regula, cei mai sensibili si atitudinea care ii tine pe altii la distanta este doar o carapace menita sa le protejeze energia. Nu se vor deschide in fata oricui, iar daca le veti castiga increderea, veti vedea ce persoane calde pot fi.

Taur - Isi alege cu grija persoanele cu care vorbeste

Daca ati ajuns sa cunoasteti cu adevarat un Taur, stiti ca sunt foarte calzi si prietenosi. Totusi, nu vor sub nici o forma sa se stie asta despre ei si uneori chiar fac eforturi sa o ascunda. Rezerva acea parte vulnerabila doar pentru oamenii in care au cu adevarat incredere. Pentru restul, nativii zodiei Taur par distanti si usor critici, ceea ce ii face pe ceilalti sa se comporte ireprosabil in prezenta lor. Taurii stiu ca par intimidanti si le place aceasta postura.

Scorpion - Nu oricine ii intelege intensitatea

Acest semn zodiacal are parte de o viata emotionala intensa. De fapt, este atat de intensa incat nu au alta solutie decat sa se adune si sa isi construiasca o fatada care inspira putere si raceala. Daca s-ar deschide in fata oricui, si-ar pierde asul din maneca atat de important pentru ei, deoarece le place sa aiba un atu in fata celorlalti mereu. Scorpionii sunt mari strategi, iar daca arboreaza masca intimidanta inseamna ca isi planuiesc urmatoarea miscare.

Capricorn - Intotdeauna radiaza putere si autoritate

Un Capricorn pare intimidant probabil pentru ca se afla deja intr-o pozitie de autoritate si stie de ce este nevoie pentru a pastra puterea. Daca ar fi dulci si iubareti din start, i-ar lua cineva in serios? Ultimul lucru pe care un Capricorn si-l doreste este sa fie ocolit si stie ca daca se face prea comod in mediul sau, probabil cineva va incerca sa profite de el. Concentrarea intensa asupra telurilor poate sa para intimidanta.

Varsator - Nu il poti pacali

Varsatorii sunt cunoscuti pentru aerul rece si detasat pe care il afiseaza pentru a pastra controlul asupra propriilor emotii. Firea lor excentrica nu este vazuta de cele mai multe ori ca prietenoasa, iar unicitatea lor poate fi intimidanta. Indiferent de cat de sociabili si carismatici pot fi, sunt de asemenea cunoscuti pentru independenta lor si le place sa faca lucrurile singuri. Preferinta aceasta pentru propria companie ii poate face sa para retrasi, dar sunt doar fericiti singuri in lumea lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare