Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #activitati #activitati motivante

Cele mai motivante activitati ale zodiilor

Pentru fiecare dintre noi, exista anumite activitati motivante, care ne-ar putea mobiliza sa ne implicam trup si suflet in a le indeplini. Ele sunt dictate de aptitudinile si pasiunile noastre, influentate inca din nastere de astrele care ne guverneaza destinul. Iata care sunt activitatile pe care le-ai intreprinde oricand cu entuziasm, in functie de zodia ta!


Berbec

Dintre toate lucrurile pe care le-ai putea face in aceasta viata, competitiile sunt activitatile fata de care simti o atractie inexplicabila. Concursurile din domeniile in care te-ai specializat, pariurile sau cursele in care lupti sa demonstrezi ca poti fi liderul tuturor sunt provocari pe care nu le-ai refuza nici in cele mai lenese zile ale tale.


Taur

Toate activitatile care tin de asigurarea confortului personal - de la amenajarea locuintei si dotarea ei cu tot ai nevoie, pana la construirea unei cabane la munte unde sa te relaxezi in vacanta, sunt cele care te motiveaza cel mai mult sa te implici 100%. De asemenea, demersurile care iti aduc castiguri materiale sunt lucrurile pentru care iti poti sacrifica oricand noptile.


Gemeni

Zodia comunicarii si a socializarii nu poate fi predispusa decat la activitati care tin de relatiile interumane. Oricat de multa oboseala ai resimti la un moment dat, iti vei gasi timp sa-ti impartasesti gandurile ore in sir la telefon unui prieten bun, sa te pui la curent cu noutatile din mass-media, sa afli ce se intampla cu viata celor din jur si sa le dai sfaturi.


Rac

Iti place sa te dedici in totalitate familiei si caminului tau, de aceea orice activitate care tine de fericirea, confortul si siguranta celor dragi te motiveaza intotdeauna sa faci eforturi, oricat de mari. De asemenea, iti place sa iti aprovizionezi casa cu lucruri frumoase si sa organizezi momente de vis cu persoanele dragi, intr-un cadru intim si placut.


Leu

Nu te poate motiva nimic altceva, decat acea activitate care sa te aduca in centrul atentiei, sa te propulseze in varful ierarhiei la serviciu sau care sa iti aduca faima si recunoasterea celor din jur. Daca escaladarea muntelui Everest ajunge la un moment dat sa fie pentru tine o optiune de a impresiona, nu vei refuza activitatea, oricat de greu iti va fi sa o indeplinesti.


Fecioara

Toate activitatile care presupun remedierea unor lucruri imperfecte sunt suficient de motivante pentru tine, astfel incat sa iti dedici tot timpul liber sa le aduci in stadiul de perfectiune. Curatenia in casa, indeplinirea sarcinilor de serviciu, inceperea unui proiect nou aducator de profit, toate sunt lucruri pe care le faci intotdeauna cu dedicare si entuziasm.


Balanta

Nimicurile te lasa rece si nu te motiveaza suficient sa iesi din casa, atunci cand ai chef sa lenevesti. Dar la prima nedreptate pe care o observi in jurul tau, te mobilizezi si incepi sa lupti cu toate armele sa se faca dreptate. De asemenea, te implici cu bucurie in demersuri care atenueaza conflicte, rezolva situatii incurcate sau impaca oameni care se razboiesc din pricina unui conflict.


Scorpion

Activitatile care tin de starea ta materiala si de satisfactia sexuala sunt singurele care te pot motiva cu adevarat sa depui eforturi pentru obtinerea rezultatelor dorite. De asemenea, cand simti nevoia sa te razbuni, ai tendinta sa pui in joc toate armele, pentru a-si regla conturile cu cineva.


Sagetator

Activitatile distractive, prin care poti sa ii bucuri pe ceilalti si le poti demonstra de cata generozitate esti capabil, sunt cele care te motiveaza sa dai tot ce poti. Te implici trup si suflet in cauze umanitare, muncesti pe branci pentru o vacanta exotica alaturi de familie si esti gata oricand sa dezbati ore in sir soarta omenirii.


Capricorn

In cazul tau, activitatile profesionale te motiveaza intotdeauna, pentru ca iti satisfac atat nevoia acerba de a avea un trai confortabil, cat si necesitatea de afirmare si ascensiune pe scara sociala. Activitatile de planificare sunt preferatele tale!


Varsator

Setea de cunoastere a Varsatorilor ii determina sa se implice in activitati care sa ii informeze constant. Urmarea mai multor facultati, explorarea mediului, cunoasterea de oameni noi sau cursurile de dezvoltare personala sunt intotdeauna activitati motivante pentru acesti nativi.


Pesti

Activitatile care tin de misticism si spiritualitate sunt intotdeauna motivante pentru Pesti. Calatoriile, cumparaturile, intrunirile intre prieteni si lectura de buna calitate sunt alte lucruri facute cu mare placere de nativii in Pesti.

Sursa foto: smallbiztrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro