Astrologie

#dulciuri #horoscop #zodie #cadou

Zodia si dulciurile pe care le prefera de sarbatori

Mos Nicolae aduce dulciuri in ghetute in noaptea de 5 decembrie, an de an, copiilor (cateodata si adultilor) care au fost cuminti. Aceasta este traditia pe care poporul roman o mentine vie, in intampinarea sarbatorilor de iarna. Fiecare zodie are si preferintele ei in materie de dulciuri, pe care le poti folosi ca reper cand joci rolul lui Mos Nicolae.

Berbec. Inflacaratii Berbeci apreciaza aromele tari si surprinzatoare, de aceea dulciurile lor preferate trebuie sa aiba un gust aparte. Sortimentele de ciocolata cu ardei iute sau piper, bomboanele acrisoare, fructele exotice sau prajiturile cu gust intens de scortisoara incanta papilele gustative ale Berbecilor.

Taur. Gurmandul zodiacului, Taurul adora sa se infrupte din orice deliciu dulce i se ofera, iar cu cat este mai mare, mai cremos si mai apetisant, cu atat mai bine. O cutie de trufe de ciocolata cu glazura fina si deversificata incanta orice nativ pofticios al acestei zodii.

Gemeni. Indragostiti de ciocolata, in toate sortimentele posibile, Gemenii se vor bucura la orice varsta de acest desert irezistibil. Fructele confiate, merele trase in ciocolata, batoanele cu cirese sau visine sau jeleurile in forme amuzante sunt dulciurile pe care acesti nativi le asteapta cu nerabdare de la Mos Nicolae.

Rac. Nativul acestei zodii apreciaza intotdeauna dulciurile care le aduce aminte de copilarie. Pana si cele mai banale deserturi pot fi cele mai bune pentru ei, cata vreme le satisfac nevoia de a se intoarce in timp. Acadelele, bomboanele, caramelele, salamul de biscuiti sau guma de mestecat cu arome fructate sunt intotdeauna optiuni sigure pentru a incanta un nativ Rac.

Leu. Mos Nicolae se va confrunta cu mari batai de cap in incercarea de a multumi cu adevarat un nativ Leu. Cele mai sofisticate sortimente de ciocolata, specialitatile dulci din diverse regiuni ale lumii si toate celelalte variante scumpe de dulciuri sunt singurele care multumesc cu adevarat Regele zodiacului. Cu cat mai speciale si exclusiviste, cu atat mai bine.

Fecioara. Preocupati constant de sanatatea si forma lor fizica, nativii Fecioara vor prefera dulciuri cu ingrediente naturale, cu cat mai putini indulcitori, care sa nu contina foarte multe calorii. Daca Mos Nicolae nu reuseste sa faca rost de dulciuri dietetice, cel mai bine ar fi sa isi indrepte atentia catre fructe in cazul acestor nativi pretentiosi.

Balanta. Indragostiti de dulciuri, nativii in Balanta vor aprecia orice fel de desert ar fi ascuns in ghetutele lor. Cel mai mult adora aromele delicate si texturile fine, de aceea bomboanele Raffaello, vanilia, prajiturile cu crema mascarpone sau trufele belgiene cu cappuccino sau cu alte specialitati de cafea sunt cele mai inspirate alegeri pe care le poate Mos Nicolae pentru Balante.

Scorpion. Scorpionii ori sunt fani inflacarati ai dulciurilor, ori le ignora cu desavarsire si ar prefera oricand o friptura suculenta in locul lor. Pentru a multumi ambele tipuri de Scorpioni, Mosul poate sa introduca in ghete o prajitura sofisticata cu ciocolata neagra, alaturi de un obiect practic (manusi, caciula etc.).

Sagetator. Fara doar si poate, Sagetatorii adora dulciurile, iar cele cu adevarat pe gustul acestor nativi sunt aromatizate cu bauturi alcoolice. La fel mult s-ar bucura un Sagetator daca Mos Nicolae i-ar aduce dulciuri din diverse destinatii de vacanta ale lumii, fiind curiosi sa afle cum isi satisfac pofta de dulce oamenii din strainatate.

Capricorn. Destul de capricios si foarte vigilent in privinta formei sale fizice, Capricornul va prefera sa primeasca dulciuri simple si rafinate, care sa nu ingrase prea mult si sa para scumpe. La fel de inspirat ar fi Mos Nicolae sa introduca in ghetele unui Capricorn cateva fructe exotice (mango, papaya, rodii etc.).

Varsator. Mereu copii in sufletul lor, Varsatorii adora sa imbine placerea de a manca ceva bun cu joaca. Asadar, dulciurile insotite de jucarii sunt cea mai buna surpriza pe care o pot primi de la Mos Nicolae. Ouale Kinder pot fi extrem de apreciate de acesti nativi, care vor incepe numaidecat sa asambleze piesele jucariei primite.

Pesti. Pestii nu sunt deloc pretentiosi cand vine vorba de ceva dulce, astfel ca vor primi cu bucurie orice desert le-ar aduce Mos Nicolae. Specialitatile cu crema de caramel, ciresele invelite in ciocolata sau ciocolata alba sunt cateva exemple de dulciuri pe placul nativilor Pesti.

Sursa foto: kalimahkawaii.blogspot.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare