Astrologie

#mesaje #varsator #zodiac #trei femei

Cele trei femei care raspund dupa o saptamana la mesaje, potrivit zodiei

Cat de des raspunzi la mesaje? Exista femei carora nu le place sa poarte discutii infinite pe retelele de socializare. Conform semnelor zodiacului, sunt trei care raspund dupa o saptamana la mesaje. Crezi ca esti pe lista?

In perioada de carantina, multi au sperat ca femeile care nu raspund la mesaje o vor face acum, pentru ca au mai mult timp. Dar nu, nici macar izolarea nu le-a facut sa se uite imediat la mesaje. Dar nu sunt ele de vina, ci astrele care le influenteaza personalitatea. Cel putin asta spun specialistii in astrologie.

Femei care raspund la mesaje dupa o saptamana

Dar nu trebuie sa iei asta in nume de rau. Dimpotriva, exista femei care nu raspund la mesaje, pentru ca prefera discutiile fata in fata pentru ca sunt lenese cand vine vorba de scris.

Taur

Fara indoiala, Taurul este un semn zodiacal care iubeste sa aiba prieteni. Pentru aceste native, prietenia este cu adevarat valoroasa. Le place sa auda vorbindu-se despre ele si sa-si povesteasca viata, dar sunt lenese cand vine vorba sa scrie mesaje. Femeile Taur prefera sa mearga in vizite, din casa in casa.

De asemenea, le place sa isi concentreze atentia asupra unui lucru, asa ca, daca sunt ocupate, cel mai probabil vor uita sa raspunda.

Balanta

Personalitatea Balantei este asa. Ii place sa aiba spatiul ei si dintr-o data se indeparteaza de lume. Ii trimiti un mesaj si pe masura ce trec zilele, astepti raspunsul dorit, dar intarzie sa apara.

Adevarul este ca Balanta se poate pierde in paginile unei carti care ii place,in  texte, videoclipuri care ii atrag atentia si cu greu va da aceste activitati cu un schimb de mesaje.

Varsator

In cele din urma, avem farmecul femeii Varsator, o femeie care, daca iti raspunde la mesaje este pentru ca este nebuna dupa tine, este prea interesata de tine sau doar pentru ca are legatura cu munca sa. Cu toate acestea, isi iubeste prietenii, ei sunt cei care ii doresc toate cele bune de la distanta. Si asta pentru ca ii place sa petreaca timpul singura.

Este posibil sa fie ocupata sa urmareasca serialele ei preferate sau sa citeasca o carte, ii place sa aiba timp pentru ea si de aceea prefera sa nu raspunda.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare