Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #astrolog #astrolog astredamus #astredamus #horoscop

Compatibilitate in relatiile de familie

Ana -Mihaela (Misha),  22.05.1973, ora 14,30 , Pitesti, jud.Arges, viitorul sot  20.09.1972: As dori sa stiu ce fel de viitor vom avea impreuna. Multumesc anticipat!

Astrolog Astredamus: D-soara Ana-Mihaela, nu aveti idee in ce relatie intrati. Sunteti hipnotizata de catre viitorul sot (posibil), nu sunteti capabila sa va impotriviti deloc charismei lui, care va atrage ca un magnet. Atractia sexuala simtita va face dependenta de el.

Acest inceput fulminant se va transforma pe nesimtite intro relatie in care D-voastra veti fi atat de dependenta de el, incat veti intra intr-un cerc vicios din care greu veti iesi. Creativitatea D-voastra va fi blocata pana la dizolvare . Legatura va duce inevitabil la o despartire foarte dureroasa. Sfatul meu e sa asteptati minim pana in august, iar ideal pana in ianuarie 2011. In aceasta perioada, daca veti simti ca incearca, indiferent cat de subtil o face, sa va "modeleze" comportamentul, faceti tot posibilul si parasiti relatia. Aceste doua date va vor infatisa adevaratele intentii ale lui.

Andra. Buna! Ma numesc Andra si as vrea sa stiu relatia mea cu unul dintre parinti: Eu sunt nascuta pe 18 aprilie 1996, ora 13:10 iar parintele respectiv pe 11 februarie 1972, ora 15. Ambele sexe feminine.

Astrolog Astredamus: Sunteti o mica pacoste pentru mama D-voastra. Faceti un efort mai mare si incercati sa intelegeti si sa apreciati modul de gandire al mamei. Nu va risipiti energia in discutii fara sens. Nu trebuie sa va provoace o oarecare teama, caci sfaturile ei sunt de o  mare maturitate. Ganditi-va la schimbarile aparute in familie, putina ingaduinta va face sa se treaca mai usor peste ele. Este un ghid pentru cariera D-voastra, si pentru inaltarea pe plan social.

Sunteti norocoasa, deoarece nu toti avem o mama care e dispusa sa ne inteleaga orice tip de comportament. Faceti macar pe jumatate acelasi efort, si armonia va fi prezenta. Pe un singur aspect nu veti avea acceptul ei, acela de a nu finaliza studiile, si in special cele superioare. Veti avea aceasta tendinta in viitor, dar viata va va obliga, chiar daca cu intarziere, sa le finalizati, si e pacat sa intrati in conflict cu mama. Veti avea copii cuminti si destepti, care vor fi incantarea si deliciul mamei D-voastra.

Nicu I. P. 03.06.1979 Bacau in jur de 3:00 dimineata. Anca D. P. 16.06.1981 Bacau m-am nascut intre ora 12:00 si 14:00 ziua. Am vrea sa stim ce ne rezerva viitorul apropiat.

Astrolog Astredamus: Greu as putea da aceasta relatie de cuplu ca exemplu de uniune familiala. Dorintele D-voastra nu se sincronizeaza. Aveti, insa, un mare avantaj, aveti capacitatea de a intelege de ce se intampla aceste aspecte si modul de a fi al celuilalt. Astfel ati reusit sa treceti peste toate asperitatile date de tranzitele astrale si sa mentineti vie relatia. Dar nu ati trecut "proba de foc". La finele acestui an se va face simtita. Iar in vara lui 2011, veti culege roadele.

Esentiala este comunicarea. Anca va avea ultimul cuvant, dorintele ei vor fi implinite initial si pe urma ale D-voastra. De altfel ati observat asta si pana in prezent. D-voastra trebuie sa va manifestati sentimentele mai deschis, nu e bine sa vi le reprimati, mai ales (sau datorita faptului) ca sunteti abil in comunicare. Mare atentie sa aveti ambii la resursele materiale si speculatiile pe care intentionati sa le faceti cu ele. Asumati-va riscuri financiare cat mai mici cu putinta.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top