Astrologie

#astrologie #pesti #zodii #predictii #femeia pesti #compatibilitati #compatibilitati pesti

Compatibilitatea femeii Pesti cu celelalte zodii

Mereu visatoare si o romantica incurabila, femeia Pesti se indragosteste usor, insa este extrem de pretentioasa si selectiva in alegerea partenerului. Adesea prefera sa stea departe de cel care i-a furat inima daca nu are caracteristicile dorite de ea. Femeia Pesti viseaza la dragostea eterna si nu este amatoarea relatiilor de scurta durata sau a aventurilor de-o noapte. Daca vrei sa cuceresti o femeie nativa a acestei zodii trebuie sa-i dovedesti ca ai intentii serioase in privinta relatiei, ca iti doresti sa-i fii alaturi intotdeauna si sa o rasfeti zilnic cu cuvinte de dragoste pe care le apreciaza mai mult decat ar aprecia cele mai scumpe diamente din lume. Afla care sunt zodiile compatibile cu nativele nascute in Pesti.


FEMEIA PESTI - BARBATUL BERBEC

El este un cuceritor si un spirit sportiv. Il atrage la ea faptul ca este misterioasa si adancita in sine. Este un vanator innascut si nici prin cap nu-i trece sa piarda vremea cu poezia si serenadele. Probabil nici nu are aceste cuvinte in vocabular. Sexualitatea jucand un rol esential in existenta lui, cucerirea este urmata rapid de subjugarea trupeasca, in care gaseste placeri nesfarsite. O place pentru ca aduce in viata lui ceva nou si misterios si mai ales pentru ca femeia Pesti este dispusa sa-l aseze pe un piedestal, de unde il adora in tacere, facand tot posibilul pentru a-l vedea fericit. In plus, il lasa sa conduca in relatie, astefl incat orgoliul si amorul propriu ii sunt satisfacute. Insa daca se asteapta ca el sa suporte o efuzie de sentimente, ar fi mai bine sa renunte. Nu trebuie sa-l sufoce, orice ar face. Odata ce constata ca nu mai are nimic de cucerit la ea, isi indreapta atentia in alta parte. Nativul nu poate raspunde cu acelasi sentiment, caci nu este la fel de sensibil. Poate chiar s-o brutalizeze prin gesturi sau cuvinte pe care le rosteste fara sa se gandeasca la efectul lor. Nu-i intelege lumea ei interioara si nu stie cum s-o echilibreze sau s-o calmeze cand devine melancolica. In cazul in care femeia Pesti incepe sa planga pentru ca se simte abandonata, barbatul Berbec va incerca sa se indeparteze cat mai repede. Ar fi mai bine sa gaseasca fiecare fericirea in alta parte.


FEMEIA PESTI - BARBATUL TAUR

Taurul este barbatul echilibrat si matur de care are nevoie o femeie Pesti. El o stabilizeaza, o linisteste cand trece prin stari de melancolie, o aduce cu picioarele pe pamant cand aceasta se rupe prea tare de realitate. El ii asigura o situatie financiara buna si ii ofera increderea in fortele proprii. Alaturi de el, femeia Pesti creste si se dezvolta armonios, are mai multa incredere in ea si este mult mai optimista. Ea, in schimb, ii daruieste intreaga ei iubire si fidelitate, il rasfata si-l poarta spre lumile ei imaginare, pline de poezie, relaxandu-l si oferindu-i clipe de neuitat. Intuitia nativei functioneaza excelent, asa ca poate sa-si dea seama rapid de nevoile partenerului si sa-l ajute inainte ca acesta sa apuce sa rosteasca vreun cuvant. Are rara capacitate de a iesi din sine si de a privi lucrurile din perspectiva celuilalt. Femeia Pesti traieste pentru a iubi, fiind capabila sa faca un adevarat cult din partener. Are atata dragoste de oferit, incat poate sufoca la un moment dat. Trebuie sa invete sa si primeasca si sa se pretuiasca la adevarata valoare. Poate fi cucerita cu flori, poezie, bomboane de ciocolata, o plimbare sub clar e luna, pentru ca la ea chiar functioneaza toate aceste clisee. Are o gandire mai degraba emotiva decat rationala, asa ca orice lucru capabil sa-o impresioneze este o bun ingredient al cuceririi. Barbatul Taur stie ca poate avea incredere in ea, pentru ca este o persoana foarte afectuoasa si saritoare. Trebuie doar sa aiba o sotie fidela, onesta, mama buna si sotie iubitoare, care sa-i ofere stabilitatea mult dorita. Impreuna au o viata linistita si armonioasa. Sunt doi introvertiti, asa ca se bucura de orele petrecute impreuna in casa, departe de agitatie si de raul lumii acesteia.


FEMEIA PESTI - BARBATUL GEMENI

El este mult prea independent pentru a putea s-o faca fericita. Obisnuieste sa faca declaratii patetice, teatrale, manuind cuvintele cu pricepere de scriitor, insa asta e tot de amorul artei. Daca se plictiseste brusc si fara un motiv concret, biletelului de dragoste ii va urma o perioada de tacere, poate chiar o rupere definitiva. Ea tinde sa-l creada la inceput si daca se indragosteste, probabil va sfarsi prin a suferi din cauza indiferentei lui. Nativul gemeni este mai mult plecat de acasa, are tot timpul intalniri, face noi cunostinte, participa la petreceri, expozitii, simpozioane, discuta, trateaza, prezinta si toate acestea in timp ce partenera il asteapta acasa. Ea se simte abandonata. Daca plange, il indeparteaza si mai tare. Geamanul nu este suficient de matur pentru a o putea stabiliza, pentru a o consola sau a-i oferi cat de cat un echilibru. El insusi este instabil si nu suporta prea mult sa stea intr-un singur lor, nici nu ramane facinat multa vreme de acelasi lucru. Daca insista sa-l lege de ea, va resimti cu atat mai mult nevoia de libertate. Ea nu poate sa inteleaga de ce este atat de independent si mai ales de ce nu-i ofera afectiunea de care are nevoie. Barbatii Gemeni cu greu se decid sa se stabileasca la casa lor. Lumea aceasta larga are prea multe lucruri frumoase de vazut ca ei sa se inchida in cuplul conjugal. Nativa Pesti sufera foarte mult din cauza racelii partenerului si a imposibilitatii de a-l face sa reactioneze intr-un fel. Compatimire nu primeste oricum. Poate doar cateva critici si niste cuvinte spontane, care lovesc mai mult decat isi poate imagina nativul. Este mai bine pentru amandoi sa renunte la ideea unui viitor luminos impreuna.


FEMEIA PESTI - BARBATUL RAC

Gandirea lui este mai degraba una afectiva si senzoriala, decat rationala. Perceptia lumii se face prin prisma instinctului si a sentimentului. Nu poate analiza in profunzime si la rece o situatie, judecata fiind destul de superficiala din acest punct de vedere, insa simte cum stau lucrurile. Acest al saselea simt il are si femeia Pesti, care simte structura interioara a lucrurilor, dincolo de aparente. Pentru ca amandoi sunt romantici si sensibili, vad dragostea ca o uniune sufleasca si trupeasca pentru tot restul vietii. Se inteleg minunat, caci au o activitate interioara extrem de puternica. De fapt traiesc mai mult in sine decat in manifestarea exterioara. Asta ii apropie si-i face sa comunice fara ajutorul cuvintelor. Petrec mult timp impreuna, lucru de care au nevoie amandoi. Racului ii place sa –si aiba aproape iubita in permanenta si femeia Pesti este gata sa-i implineasca orice dorinta. Impreuna pot fi siguri ca se bucura de fidelitatea celuilalt. Racul este cel care intuieste cel mai bine nevoile nativei si o ajuta sa treaca peste greutatile zilnice. Le place sa plece impreuna in vacante, sa-si invite prietenii apropiati la ei, sa se rasfete unul pe altul cu surprize si cadouri si sa-si ofere momente de tandrete. Ei stiu sa faca dragoste intr-un mod perfect, sunt capabili sa planga de fericire, recunoscatori pentru trairea emotionala. Amandoi apreciaza in celalalt bunatatea sufleteasca si daruirea de care sunt capabili. In cazul in care sunt amandoi deprimati, le vine mai greu sa depaseasca momentul. Este bine ca macar unul dintre ei sa aiba o fire mai pragmatica, pentru a-l stabiliza pe celalalt si a-i oferi energie. Este una dintre cele mai frumoase combinatii, cu mari traiti emotionale, in care preaplinul iubirii se revarsa in cel mai romantic mod posibil.


FEMEIA PESTI - BARBATUL LEU

Leul se simte atras de nativa deoarece gaseste in ea un mister care-l intriga si-l atrage. Are mereu ceva de cucerit, mereu ceva de descoperit. El insa traieste in exterior, il intereseaza latura materiala a vietii, fie ca este vorba despre bani, fie statut social, fie bunurile pe care le are in posesie si calitatile fizice care-l fac sa iasa in evidenta. Barbatul Leu stie sa se iubeasca pe sine, sa se aprecieze cu adevarat, uneori poate exagerand si ajungand la un anumit grad de narcisism. Insa femeia Pesti se va indragosti de increderea lui in fortele proprii, de stralucirea lui extraordinara. Cand el vrea sa preia conducerea, nu se opune, dimpotriva, este capabila sa faca tot posibilul pentru a-l vedea fericit. Acest lucru ii gadila orgoliul, ii place sa se simta iubit si admirat. Totusi, o prea mare explozie de sentimente poate sa-l indeparteze. Uneori nativul simte nevoia de a se lovi de obstacole, de a simti langa el o femeie puternica, in stare sa-l stimuleze. In momentele in care femeie Pesti devine vulnerabila sau are stari de melancolie, nu gaseste in partener intelegerea si afectiunea de care are nevoie. El se simte neajutorat vazand-o ca sufera si nu stie ce ar putea sa faca pentru a o readuce pe linia de plutire. Psihologia feminina poate sa i se para abisala si tinde sa trateze lucrurile superficial daca nu gaseste vreo solutie de compromis. El pune mai mult pret pe individualitatea umana puternica, pe aptitudinile autonome si pe increderea in fortele proprii si cauta o persoana macar la fel de energica precum este el. In timp, relatia se degradeaza si Leul cauta in alta parte fericirea. Femeia Pesti are de suferit, caci pierderea unui asemenea barbat nu ramane fara urme in sufletul nimanui. In fond, el este un rege, intr-un fel sau altul.


FEMEIA PESTI - BARBATUL FECIOARA

Pentru a face relatia sa mearga, trebuie ca cei doi sa fie autonomi, sa-si dezvolte personalitatile in mod separat. Altfel, sensibila nativa Pesti are tendinta de a se baza pe iubitul ei Fecioara ori de cate ori intampina dificultati. El este mereu pregatit sa ajute, sa o sfatuiasca, sa-i ofere solutii. Insa acest lucru duce la lipsa independentei nativei si pe termen lung consecintele pot sa fie neplacute. Barbatul Fecioara este calculat, echilibrat, rational, isi face planuri de viitor si are o minte foarte structurata. Ea are o fire mai mult spontana, este senzitiva, romantica, schimbatoare si nesigura pe fortele proprii. El o ajuta sa revina cu picioarele pe pamant si-i arata care-i sunt responsabilitatile si cum poate sa procedeze pentru a reusi. Pentru acest lucru ii este foarte recunoscatoare. Cand are stari de melancolie sau isi schimba dispozitia fara un motiva aparent, rationala Fecioara are rabdarea necesara de a o asculta si a o stabiliza. Viata alaturi de partener este mult mai usoara, deoarece el se ocupa de partile mai pragmatice, in timp ce ea vegheaza asupra legaturii spirituale a celor doi. II ofera multa iubire si ii ramane fidela, lucru de apreciat, deoarece barbatul Fecioara cauta o persoana serioasa, alaturi de care sa poata construi ceva, fara riscul de a o pierde mai tarziu. Se inteleg bine si pe planul ideilor, avand multe subiecte de discutat si facand schimb de informatie. In general, nativii in Fecioara se simt atrasi de orice este nou, se intereseaza de domenii variate pentru ca le place sa fie in tema cu tot ce misca, cu tot ce apare nou. Impreuna pot participa la cursuri de spiritualitate sau isi pot gasi un hobby artistic. Trebuie insa ca femeia Pesti sa incerce sa aiba si o viata a ei, independent de vointa partenerului, pentru a nu primi apoi reprosurile acestuia cand nu-i urmeaza sfaturile intocmai.


FEMEIA PESTI - BARBATUL BALANTA

Barbatul Balanta isi doreste un partener pentru o casnicie durabila. Este si el romantic si sensibil, prin urmare va regasi cu placere aceste atribute in nativa Pesti. Barbatul in Balanta isi doreste dragoste si ofera la randul lui fara zgarcenie, celei care reuseste sa-l echilibreze, sa-l completeze. Vrea sa se simta admirat si iubit, astfel incat accepta destul de repede pe cineva langa el. Ea ii ofera aceasta iubire sincera si puternica de care are nevoie, insa nu si stabilitate emotionala, fiind ea insasi o persoana schimbatoare. Femeia are un efect considerabil asupra vietii sale. Prin urmare, o partenera Pesti il stimuleaza sentimental, dar daca intervin starile de tristete sau melancolie, efectul este unul negativ. Lui nu-i place sa discute foarte mult despre probleme pentru ca orice forma de conflict ii repugna. Solutia salvatoare este sa se indeparteze cat mai repede. Daca o vede plangand sau nemultumita, incearca s-o impace, insa daca nu reuseste usor, renunta. Vrea pus si simplu liniste si armonie si nu intelege de ce trebuie ea sa complice lucrurile. Lui ii place sa iasa in lume, sa viziteze numerosii prieteni pe care-i are, sa mearga la petreceri, sa calatoreasca si sa aiba parte de tot ce este mai bun in viata. Traieste in exteriorul lumii si ii este greu sa inteleaga natura introvertita a partenerei sale. Daca se raceste fata de ea si ii ignora suferinta sau reprosurile, atunci relatia deja este pe cale sa se termine. In plus, barbatul Balanta cauta pe cineva cu un simt practic dezvoltat, care sa-i asigure o stabilitate financiara indeajuns de mare pentru a-si indeplini toate poftele. Preocuparile lui sunt de ordin material si estetic, ale ei sunt de ordin spiritual si afectiv. In timp, relatia se deterioreaza si cei doi o apuca pe drumuri diferite.


FEMEIA PESTI - BARBATUL SCORPION

Totul depinde de natura barbatului Scorpion. Daca el este pregatit sa-si cenzureze simtul critic si isi infraneaza tendintele de a-si intepa din cand in cand partenera, atunci pot avea o relatie prospera. El isi doreste o persoana care sa-l iubeasca sincer si care sa-l iubeasca doar pe el, sa aiba ochi numai pentru el. Femeia Pesti este capabila sa se daruiasca total si pentru tot restul vietii unui singur om. Alaturi de ea, nativul nu mai are motive sa fie gelos sau posesiv, pentru ca in loc sa plece singura la distractie, ea ii cauta compania si se simte fericita numai in prezenta lui. Amandoi au in comun perceperea energiilor subterane, vad dincolo de aparenta lucrurilor, el prin ascutimea mintii, ea prin intuitie. Pot comunica foarte bine fara sa-si vorbeasca, lucru care ii uneste si mai mult si care pastreaza vie vraja tesuta intre cei doi. Barbatul Scorpion o initiaza in tainele erotismului, ducandu-si iubita pe cele mai inalte culmi ale extazului. Ii place s-o vada supusa si plina de afectiune, increzatoate in el si fermecata de talentele lui de magician. Cu el, femeia PEsti infloreste devenind si mai feminina, si mai voluptuoasa, si mai increzatoare in fortele proprii. Se completeaza reciproc, pentru ca unul percepe lumea cu ajutorul mentalului, celalalt prin senzorial. Impreuna nu au cum sa se plictiseasca, deoarece ea este entuziasta si curioasa, deschisa la orice noutate pe care i-o propune partenerul. Trebuie doar sa invete ca din cand in cand sa-i respecte acestuia nevoia de intimitate. Cand barbatul Scorpion cere sa fie lasat singur, sensibila si indragostita femeie Pesti este bine sa-l lase in pace si sa nu interpreteze acest lucru ca pe o pedeapsa. Pot incerca sa fie impreuna, caci vor avea o relatie extrem de interesanta.


FEMEIA PESTI - BARBATUL SAGETATOR

Exista o foarte mare posibilitate ca relatia sa devina unilaterala, in care numai femeia Pesti sa faca eforturi de intelegere. Ea are nevoie de cineva care s-o inteleaga asa cum este, c sensibilitatile, visele, emotiile, schimbarile ei de atitudine. De cineva care s-o echilibreze si s-o readuca cu picioarele pe pamant, aratandu-i solutia cea mai rezonabila, stabilizandu-i emotiile. Sagetatorul este insa un aventurier care nu are nici timpul, nici dispozitia necesara pentru a face o analiza pshilogica a starilor ei interioare. Lumea aceasta mare este atat de minunata si de atragatoare si sunt atatea lucruri de vazut, incat a sta ore in sir sa despici firul in patru si sa intelegi de ce o femeie plange aparent fara motiv este o corvoada prea mare. Nativul nu este pregatit pentru asumarea vietii de cuplu, fige de respionsabilitati daca acestea ii rapesc independenta. Vrea sa calatoreasca cat mai mult si sa aiba parte de experiente, care sa-l stimuleze si sa-l faca sa evolueze. Femeia Pesti traieste in lumea ei interioara, este introvertita si comunica mai mult prin gesturi, decat prin cuvinte. Ii cere sa fie langa ea, sa-i ofere afectiune si romantism, insa toata aceasta poezie il cam plictiseste pe barbatul Sagetator. Atata timp cat relatia nu-i permite sa-si vada de treburile lui si mai ales cand in loc de simtul umorului, are parte de tristete si melancolie, situatia i se pare prea rea pentru a-si mai consuma energia. Este cel mai fericit daca femeia iubita isi duce viata independent de el, daca nu-i solicita prezenta, ajutorul, atentia, pentru ca din punctul lui de vedere cuplul trebuie sa functioneze bine chiar daca dupa intalnire fiecare isi vede de ocupatiile lui. Barbatul Sagetator vrea sa stie ca femeia de langa el ii este fidela, cu toate ca nu aplica acelasi principiu si in cazul lui. Ar face-o sa sufere inutil, astefl inca tar fi cel mai bine sa-si vada fiecare de drum.


FEMEIA PESTI - BARBATUL CAPRICORN

Relatia poate functiona atata timp cat exista respect reciproc si cat fiecare are ceva de castigat. Vrea sa se poata baza pe ea si sa accepte un statut in umbra lui. Cu cat este mai stearsa si mai docila, cu atat va avea mai multe sanse sa se inteleaga cu el. Daca nu este dispusa sa renunte la libertate si individualitate, nu are sanse sa-i castige aprecierea si increderea. Si toate aceste lucruri le gaseste in nativa Pesti, dispusa sa-l asculte, sa-l respecte si sa faca tot posibilul pentru a-l vedea fericit. El munceste pentru a-si intretine familia si pentru a strange bani albi pentru zile negre. II asigura astfel un trai bun, in care partenerei nu-i lipseste nimic. Este un barbat mai rece cand vine vorba despre manifestarea emotiilor, prin urmare femeia Pesti nu primeste poezii si scrisorele din partea lui. Chiar daca o iubeste sincer, isi consuma emotiile in interior. Ea trebuie sa accepte acest lucru si sa nu sufere ca nu este sarutata des si tinuta de mana tot timpul. Pentru el, dovada suprema a iubirii sta in daruirea totala intr-o relatie, in implicarea reala si rezultatele incontestabile. Faptul ca face orice pentru binele familiei este mai presus de orice serenada seara la fereastra. Oricum detesta orice modalitate de a se da in spectacol. In societate este un individ sters, tacut, genul de om care tace si face. El se ocupa de partea pragmatica a vietii, el rezolva problemele mai dificile si are grija ca toata lumea sa aiba tot ce-i trebuie, inclusiv copiii. Trebuie insa sa simta ca are si el ceva de castigat din aceasta relatie, asa ca va aprecia daca partenera il sprijina in toate demersurile, fara sa-i puna intrebari, pentru a putea cladi ceva impreuna.


FEMEIA PESTI - BARBATUL VARSATOR

Este mai putin probabil ca o poveste de dragoste sa dureze, insa pot incerca. Umanistul Varsator apreciaza sincer la ea sensibilitatea, visarea, simtul de binefacere, romantismul. Aceste lucruri le au in comun. Nici unul nu incearca realmente sa conduca, desi ea este gata sa se lase dominata atunci cand iubeste sincer si considera ca barbatul de langa ea merita incredere. Chiar daca nu preia pozitia de lider, Varsatorul isi manifesta permanent nevoia de libertate. Are numeroase preocupari si un cerc mare de prieteni – si chiar cativa foarte apropiati - si simte nevoia sa-si petreaca o mare parte a timpului in compania acestora sau luand parte la activitatile care il intereseaza. In aceasta cauza, s-ar putea sa-i dea senzatia nativei ca nu este realmente langa ea si ca nu se implica cu adevarat. Nimic mai fals. Daca iubeste cu adevarat si are incredere deplina in partenera, i se dedica total, fara sa simta vreun moment ca s-ar umili in fata ei. Apreciaza la ea bunatatea si sinceritatea, pentru ca vede in lume multa multa minciuna si se teme de oamenii cu doua fete. Insa chiar daca nativa nu este falsa, are totusi o natura schimbatoare. Se poate intampla ca el sa nu inteleaga neaparat starile prin care trece, fie pentru ca nu poate sa-i patrunda gandurile, fie pentru ca este preocupat de altceva si nu sesizeaza ceea ce se intampla. In acest caz cei doi se distanteaza si apar frustrarile. Pentru a readuce comunicare in cuplu, este bine ca ea sa-i vorbeasca deschis, fara multe explicatii, fara scene sau gesturi care l-ar putea enerva. Este capabil sa asculte si daca tine cu adevarat la acea persoana, cauta solutii, caci nu este genul care renunta usor atunci cand a gasit pe cineva special.


FEMEIA PESTI - BARBATUL PESTI

Sunt doi romantici care plutesc in lumea lor de vis. Se inteleg minunat pe plan afectiv si sexual, pentru ca au aceleasi asteptari de la partener. Fire sensibila si senzoriala, pentru el ratiunea tine de instinct, nu de intelect. Este capabil sa vada dincolo de lucruri, dar in acelasi timp are tendinta de a se iluziona. In dragoste doreste o partenera pe aceeasi lungime de unda cu el, nu foarte diferita, relativ visatoare, relativ matura, care sa-i stimuleze imaginatia si sa-i ofere iubirea pe care o cauta cu atata aviditate. Cu cat se lasa dezvaluita mai putin, cu atat va cauta mai mult s-o cucereasca. Ea poate fi cucerita cu flori, poezie, bomboane de ciocolata, o plimbare sub clar e luna, pentru ca la ea chiar functioneaza toate aceste clisee. Are o gandire mai degraba emotiva decat rationala, asa ca orice lucru capabil sa-o impresioneze este un bun ingredient al cuceririi. Riscul pe care si-l asuma nativii este acela de a nu reusi sa se confrunte cu realitatea atunci cand au de depasit probleme importante. Ar trebui sa fie macar unul dintre ei mai pragmatic, cu picioarele pe pamant, pentru a se ocupa de treburile cotidiene si de latura materiala a existentei de zi cu ei. Nu au um mare simt practic si risca sa fie pacaliti atunci cand iau o decizie, sau sa fie inselati de persoane care profita de naivitatea lor. Sunt firi umaniste si au o mare compasiune pentru cei aflati in suferinta. Pot colabora cu succes in organizatii de binefacere, caci in ei rezoneaza intotdeauna durerea semenilor si sunt dispusi sa mearga pana la sacrificiu daca stiu ca astfel pot salva o persoana din mizerie, boala, catastrofe naturale … Daca sunt convinsi ca si-au gasit jumatatea, atunci pot merge mai departe impreuna. Cel putin inima le va fi mereu plina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare