Astrologie

#compatibilitati #gemeni #compatibilitati zodii #compatibilitati gemeni

Compatibilitatea in dragoste a Gemenilor cu celelalte zodii

Ne aflam in perioada astrologica a Gemenilor, nativi iscusiti in oratorie si cu inteligenta peste medie, care stiu sa se bucure de viata si sa fie fascinanti pentru cei din jur. Buni psihologi si perfectionisti, Gemenii au o sete de cunoastere care ii ajuta sa atinga un statut socio-profesional inalt in viata. Compatibilitatea romantica a Gemenilor este inscrisa, evident, in stele. Iata care este aceasta!


Gemeni si Berbec

Intr-o relatie intima cu un Berbec, partea pozitiva este ca veti impartasi multe experiente incitante impreuna. Viata ta cu acest nativ va fi intotdeauna dinamica, intrucat va veti potoli reciproc setea de actiune si evolutie. Pe de alta parte, este posibil ca impulsivitatea Berbecului sa iti stimuleze permanent irascibilitatea nativa, pana in punctul in care iti vei dori un partener mai pozitiv si mai reconciliant alaturi.


Gemeni si Taur


Vei adora faptul ca te poti baza oricand pe Taurul special din viata ta. El poate fi mana de fier pe care sa mizezi in cele mai dificile momente ale vietii. Partea negativa a relatiei voastre este ca aveti nevoi diferite si va va fi greu sa rezonati in toate aspectele vietii.


Gemeni si Gemeni

Nu vei ramane niciodata fara subiecte de discutie cu un alt Geaman, un lucru de care ai cu siguranta mare nevoie in dragoste. Veti avea mereu o legatura deschisa si va veti simti extrem de confortabil impreuna. Intrucat sunteti amandoi firi schimbatoare, va va fi greu sa luati decizii si sa va asezati la "casa voastra".


Gemeni si Rac

Vei adora cat de sentimentali sunt Racii si cat de usor iti este sa iti lasi emotiile sa iasa la iveala cu acesti nativi. In schimb, natura ta independenta si spiritul liber va intra in contradictie cu nevoile Racului de angajamente serioase si de a domina in cuplu.


Gemeni si Leu

Alaturi de un Leu, te vei distra pe cinste intotdeauna. Amandoi sunteti cu inima deschisa, pozitivi si indragostiti de viata. Vei face o figura buna in societate, insa acest nativ poate fi prea incapatanat pentru gusturile tale. Amandoi sunteti egoisti, iar compromisurile vor fi foarte dificil de infaptuit.


Gemeni si Fecioara

Intrucat sunteti guvernati de aceeasi planeta, Mercur, veti impartasi o curiozitate intelectuala nesfarsita si acelasi stil de comunicare. Sunteti doua semne compatibile, insa spiritul critic al Fecioarei poate sa intre in conflict cu dorinta ta de a privi mereu partea plina a paharului.


Gemeni si Balanta

Te va surprinde cat de bine te vei simti alaturi de un nativ Balanta. Semanati in multe privinte si te incanta cum stie sa te puna in centrul universului sau. In schimb, calmitatea Balantei si firea sa rigida iti vor transmite o nesiguranta permanenta in privita propriei tale naturi schimbatoare si nestatornice.


Gemeni si Scorpion

Misteriosul Scorpion te va fascina la orice pas, iar cucerirea lui va fi un proces care iti va nutri ambitia nativa, de a reusi imposibilul. Este posibil, totusi, ca acest nativ sa fie prea complicat pentru tine: tu cauti o conexiune intelectuala, el vrea una pur sufleteasca.


Gemeni si Sagetator

Vei adora legatura intelectuala dinamica dintre tine si un Sagetator tipic. Veti putea discuta zile in sir, despre orice, fara sa va plictisiti. In schimb, este posibil ca firea dominatoare a Sagetatorului sa fie de rau augur pentru spiritul tau liber.


Gemeni si Capricorn

La fiecare moment de rascruce si ratacire in viata, Capricornul va fi persoana perfecta care sa te indrume catre drumul cel bun. Vei aprecia maturitatea si simtul sau responsabil si vei avea lucruri bune de invatat de la acest nativ. Din pacate, rigidul si stabilul Capricorn ar putea sa nu faca fata nevoii tale constante de schimbare si spontaneitate.


Gemeni si Varsator

Intrucat sunteti cele mai sociabile semne din zodiac si asemanatori in gandire, relatia cu un Varsator poate fi pentru tine una extrem de armonioasa. Nu vei fi doar iubiti, ci si prieteni, parteneri de afaceri si surse de sprijin reciproc. Singurul pericol in cuplul vostru este sa ajungeti sa va considerati mai degraba amici, decat iubiti.


Gemeni si Pesti

Mintea ta hiperactiva si imaginatia debordanta a Pestilor vor da nastere un discutii fascinante pentru amandoi, pana si despre cele mai abstracte idei. Impedimentele in relatia voastra pot izvori dintr-o diferenta majora intre voi: tie iti place sa traiesti viata la viteza maxima, pe cand Pestele are un ritm lent si "asezat". Prin urmare, este posibil sa te plictisesti rapid si sa cauti mai multa "actiune" in alta parte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului