Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #balanta #femeia berbec #barbatul balanta #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Balanta

Fiind semnul casatoriei, barbatul balanta doreste de la o relatie tot ceea ce presupune o casnicie. Armonia familiala joaca un rol important in echilibrul sau interior. Pe de alta parte, femeia Berbec incearca sa-l domine si sa-l preseze in mod exagerat, pana cand probabil Balanta va renunta si-si va cauta norocul in alta parte, pentru ca nu-i plac certurile si nici un fel de sursa a unei atmosfere tensionate si frustrante.

Barbatul Balanta nu este dispus sa-i arunce provocari, nici sa-i sustina atacurile. Are nevoie sa se simta iubit si sa aiba liniste in casa. Femeia Berbec in schimb este capabila sa iste o furtuna intr-un pahar numai ca sa mai condimenteze putin relatia. Raspunsul nu va fi deloc unul stimulant, dimpotriva, partenerul o sa-i spulbere urgent pofta de ciondaneli.

Daca renunta la astfel de apucaturi, isi poate canaliza energia intr-un mod pozitiv, incurajandu-l sa actioneze atunci cand elnu este sigur de o alegere. II va fi recunoscator pentru ca-l inspira si-i da incredere. Atata timp cat nativul Balanta simte ca impreuna construiesc ceva trainic, ii va acorda toata libertatea de miscare femeii Berbec. In plus, nimeni nu stie mai bine decat Balanta sa o flateze pe femeia Berbec, sa o puna pe un piedestal si sa o iubeasca intens. Cum orice Berbec vrea sa conduca si sa se simta adorat, va primi cu placere o astfel de oferta. Daca este gata sa mizeze pe relatie, popt forma un cuplu frumos, independent, energic.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top

Sfatul expertului