Astrologie

#compatibilitati #berbec #femeia berbec #barbatul berbec #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Berbec

Problema dominanta a femeii Berbec si barbatului Berbec ar fi tendinta de dominare. Atata timp cat isi ofera reciproc pozitia de sef, relatia poate fi una extrem de fructuoasa. Un alt ostacol in calea implinirii lor consta in tendinta barbatului Berbec spre aventura. Nu este atat de fidel si de responsabil precum nativa aceleasi zodii .

Aceasta trebuie sa-i intretina mereu senzatia ca mai are ceva de cucerit la ea, ca nu i s-a daruit complet. Cat timp isi tin interesul treaz, au toate sansele sa traiasca clipe minunate impreuna. Nu au cum sa cunoasca monotonia impreuna, pentru ca sunt doi nativi de Foc care vor duce o viata tumultoasa si se vor bucura de experientele cele mai palpitante.

Se inteleg foarte bine atat pe plan mental, cat si fizic. Amandoi au idei si energia necesara pentru a le pune in practica, iar unirea fortelor pentru atingerea aceluiasi scop ii va face de neoprit. Firi extrem de pasionale, se vor intelege minunat in pat, unde se vor provoca reciproc, poate chiar luandu-se la tranta. Deviza lor in dormitor este "care pe care". 

In cazul in care trage fiecare in alta directie, pot fi niste parteneri combativi, gata sa se infrunte pentru ideile lor, folosind orice arma pentru a castiga lupta. In aceasta situatie ar fi mai bine sa se desparta, altfel risca sa se distruga pe ei insisi si sa distruga si tot prin casa in culmea furiei. 

Doi Berbeci se vor intelege foarte bine cand este vorba de noi experiente, caci sunt total deschisi la orice le poate colora existenta, se vor putea bucura impreuna de micile placeri ale vietii si se vor stimula reciproc, astfel incat niciodata nu vor deveni pasivi si indiferenti la mersul lucrurilor. Pentru o relatie reusita trebuie ca amandoi sa-si dezvolte individualitatea. Femeia sa fie feminina si sa evite sa-i demonstreze superioritatea ei partenerului, altfel ar putea sa-l piarda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului