Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #leu #femeia berbec #barbatul leu #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Leu

Va exista o puternica atractie fizica, care se va cere satisfacuta in cel mai scurt timp. Sunt amandoi concentrati spre viitor. Fiind persoane ambitioase si optimiste, se pot sustine reciproc in vederea atingerii unui scop comun. Au pasiunea si creativitatea in sange, ceea ce-i va ajuta sa-si comunice ideile si sa le fac placere unirea energiilor care vin navalnic din ambele parti.

Barbatul Leu o ajuta pe nativa sa se rupa de trecut si ii inspira dorinta de a evolua, stiind cum sa scoata la suprafata ce acre ea mai bun de oferit. Sunt persoane originale si independente, putand colabora cu succes in domenii legate de editare, turism, comunicatii. Femeia Berbec il sprijina pe Leu sa-si faca cunoscute ideile si sa castige respect si faima.

Cand nativa Berbec este prea energica, se intampla ca Leul sa fie sufocat de comportamentul expansiv al acesteia si sa oboseasca incercand sa-i faca fata. Trebuie sa se tempereze daca vrea sa se inteleaga cu Leul. Pe de alta parte, femeia Berbec intuieste punctele sensibile ale partenerului si stie sa-l flateze, laudandu-i calitatile, atuu deloc neglijabil, deoarece Leul adora sa fie ridicat in slavi, sau macar sa i se spuna mereu cat este de frumos si de inteligent. Totodata, stralucirea leonina si increderea in fortele proprii o va face pe nativa Berbec sa renunte la orice noi cuceriri , pentru a-si pune in serviciul acestuia cele mai mari valori pe care le detine.

Ca sa-l pastreze, femeia Berbec trebuie sa renunte la orice tentaiva de a-l domina, caci nu va ceda niciodata in fata ei. Daca-i arata ca este o femeie puternica si hotarata, capabila sa-i ofere afectiune sincera, are mari sanse sa-l cucereasca definitiv. In cazul in care renunta amandoi la un ego exacerbat si se concentreaza pe afinitatile comune – atractie sexuala, comunicare, castiguri financiare, cumparaturi, prieteni, calatorii – atunci relatia devine fructuoasa pentru cei doi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului