Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #rac #femeia berbec #barbatul rac #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Rac

Relatia poate functiona atata timp cat Femeia Berbec trece de etapa experimentala si isi doreste un camin stabil. Racul are nevoie sa se simta iubit de partenera, sa fie sigur de fidelitatea acesteia si sa vada ca amandoi isi canalizeaza energia pentru cladirea unei vieti impreuna. In plus, sunt atrasi din punct de vedere sexual intr-un mod pe care il vor resimti amandoi ca fiind absolut irezistibil.

Insa exista si riscuri, fiind vorba de zodii de foc si apa. Nativul Rac nu poate suporta langa el o femeie in care ghiceste spiritul de vanator, pentru ca ar suferi prea mult s-o vada ca-l tradeaza, sau ca pur si simplu nu-si petrece tot timpul liber alaturi de el, preocupata sa alerge dupa alte minunatii ale lumii asteia. In cazul in care ea isi doreste o familie, gaseste in el stabilitate, siguranta materiala si multa iubire.

In schimb il va energiza pe Rac, redandu-i optimismul, curajul de a actiona si entuziasmul. Femeia Berbec il ajuta si sa se ridice pe plan social. Cu toate acestea, de cele mai multe ori ea are nevoie de o permanenta provocare, de un barbat la fel de puternic, care s-o infrunte si s-o domine, chiard aca nu-i dispusa s-o recunoasca in chiar atatea cuvinte.

Barbatul Rac i se poate parea prea vulnerabil, prea leat de familie si de trecut, plictisitor de static si de introvertit. Daca setea de confruntari, aventura, experiente, calatorii si activitati extraconjugale nu reuseste sa fie ostoita prin iubirea pentru partener si nevoia de familie, este foarte posibil ca in timp sa se simta inlantuita si sa-si caute un alt camp de lupta, cu competitori la fel de agresivi ca ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top