Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #scorpion #femeia berbec #barbatul scorpion #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Scorpion

Exista o foarte puternica atractie sexuala intre femeia Berbec si barbatul Scorpion . Cu toate acestea, modul de a gandi si de a simti sunt complet diferite. barbatul scorpion doreste langa el o femeie misterioasa, pe care s-o sondeze fizic, psihic si in toate felurile posibile, adoptand diverse tehnici care de care mai subtile.

Femeia Berbec este dintr-o bucata, stie exact ce vrea si nu se sfieste sa ceara din scurt dreptul ei. Ea nu ar intelege o comunicare subliminala, jocurile erotice presarate de urme de masochism sau chiar sadism, schimbarile de atitudine ale Scorpionului si gandirea lui profunda. In plus, nu se va abtine nici unul sa incerce sa-l domine pe celalalt si pentru ca nu comunica foarte bine, se nasc frustrari si dispute.

Scorpionul, mai ales ca este vorba despre barbat, devine posesiv si gelos la cel mai mic semn de razvratire a partenerei, pe care va incerca s-o tina numai pentru el. Insa femeia Berbec are de explorat lumea, de cucerit noi orzonturi, de respirat aerul alor popoare, astfel incat un interogatoriu cu tipete si crize la venirea acasa o va deranja foarte tare si orice acces de furie se va amplifica sub impactul Scorpionului, care devine periculos cand ti-l faci dusman.

Relatia poate incepe bine, insa in timp Berbecul va dori sa se elibereze de sub vraja Scorpionului, pentru a adulmeca din nou libertatea si a lasa in urma un trecut dificil. In tot cazul, daca devin amandoi agresivi, cel mai bun lucru este sa o ia pe drumuri diferite, sau sa aleaga o relatie de parteneriat in afaceri, la serviciu etc.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top