Astrologie

#compatibilitati #compatibilitate #berbec #taur #femeia berbec #barbatul taur #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Taur

S-ar putea ca femeia Berbec sa-l considere pe Taur cam burghez, prea molcom, prea linistit, prea lipsit de initiativa. Daca incearca sa-l forteze, se va lovi de incapatanarea lui totala. Ea vrea sa se « razboiasca » cu el in ritualul de cucerire, aruncandu-i cine stie ce provocare.

Barbatul Taur ii propune numai o cina copioasa. Daca e in toane bune si ea accepta, va trebui sa se relaxeze, sa nu se mai grabeasca sa sara peste felul doi si desert ca sa-l arunce direct in pat pe acest gurmand lent. Lui ii place ca lucrurile sa se desfasoare cat mai incet cu putinta, sa se obisnuiasca cu ideea unei noi cuceriri, sa–i fie castigata increderea. S-ar putea ca Femeia Berbec sa nu aiba atata rabdare si sa renunte. Altminteri, pot fi atrasi unul de celalalt tocmai din cauza opozitiei lor.

Taurul este energizat de vitalitatea caraceristica berbecului, iar acesta admira incapatanarea cu care Taurul isi atinge scopul. In plus, amandoi sunt interesati de bani, asa ca pot face front comun pentru o cauza care le va asigura un trai indestulator. Ea are nevoie de o misiune, careia sa i se dedice in totalitate. El poate sa i-o ofere, pentru ca este un barbatul Taur e ambitios, stie precis pentru ce munceste.

Totusi, nu va aprecia atitudinea in ofensiva a Femeii Berbec, nici graba sau imprudenta in cheltuieli, vrea liniste, nu discutii si lupte permanente. Daca are incredere ca femeia de langa el nu-i va risipi ceea ce a agonisit si nu-i va pune in pericol proprietatile si contul, o accepta ca partenera. Se poate ca Taurul sa reuseasca s-o stabilizeze pe Femeia Berbec si sa se lase la randul lui dinamizat, ceea ce-i duce la atingerea idealurilor comune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro