Astrologie

#fecioara #femeia fecioara #barbatul fecioara

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Fecioara

barbatul fecioara si femeia Fecioara pot alcatui un cuplu functional, datorita bazei lor comune naturale. Amandoi se lanseaza in aventura amoroasa cu la fel de multe precautii, caci isi doresc sa stie pe ce mizeaza inainte de a face vreun pas. Este posibil ca tocmai aceasta reticenta intiala sa-i apropie, caci astfel isi dovedesc amandurora ca au intentii serioase.

Apreciaza unul la celalalt calitatile de bun organizator, atentia pentru detaliu, forta nestavilita de munca si simtul responsabilitatii. Probabil au impreuna una dintre cele mai curate si mai bine intretinute case, cu locuri de depozitare bine alcatuite pentru orice obiect, astefl incat sa evite dezordinea sau haosul.

Femeia Fecioara si barbatul Fecioara se pot bucura impreuna de o dieta sanatoasa , caci sunt foarte atenti la ceea ce mananca si de obicei evita viciile de orice fel: fumatul, cafeaua, alcoolul etc.

Pot aparea insa discutii de de suprematie daca lucreaza impreuna la un proiect, caci fiecare dintre ei este deplin convins ca numai el singur poate face un lucru perfect si au in acelasi timp prostul obicei de a da sfaturi celuilalt, ca sa-l « ajute ». De aici pot porni lupte de orgoliu, caci fiind extrem de eficienti in orice intreprind, cu greu accepta sa urmeze planul altei persoane.

Ambelor Fecioara le place sa actioneze singure, ori intr-un cuplu deciziile se iau impreuna. S-ar putea certa si pe plan profesional, daca munca unuia ii aduce un succes mai mare decat celuilalt.

Din punct de vedere erotic, desi fierb pe dinauntru si pot fi extrem de senzuali si de inventivi, nu au obiceiul sa se manifeste, prin urmare s-ar putea sa existe o oarecare raceala si un comportament cumva controlat, pana la stingerea oricarei pasiuni. Daca stiu sa depaseasca astfel de momente, femeia si barbatul Fecioara pot avea o relatie stabila , linistita, in care spontaneitatea si haosul sunt inlocuite de programari si echilibru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro