Astrologie

#leu #fecioara #femeia fecioara #barbatul leu

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Leu

Fecioara raspunde bine la dorinta barbatului Leu de a domina in cuplu. Ei ii face placere sa se supuna dorintelor acestuia, servind cat mai bine in relatie. Insa in acelasi timp femeia Fecioara se asteapta ca eforturile sa-i fie recunoscute, pentru ca are simtul valorii cand vine vorba despre munca ei.

Femeia Fecioara ca este o persoana eficienta si ca din mainile ei un lucru nu poate iesi decat foarte bine. Insa barbatul Leu nu prea e genul care sa recunoasca faptul ca si altcineva poate face un lucru la fel de bine, ba chiar poate deveni condescendent, arogant si uneori da senzatia ca-i tolereaza pe ceilalti. Asa ceva este de neimaginat pentru nativa.

Daca nu are parte de respectul si de iubirea pe care le asteapta in schimb, nu vede nici un motiv pentru care si-ar mai pierde vremea alaturi de un vanitos precum nativul Leu. Incet-incet, afectiunea ei dispare si este inlocuita de inevitabila luciditate. Incepe sa-i vada tot mai mult teatralitatea, laudarosenia, orgoliul nemasurat, dorita nejustificata mereu de a domina situatia.

Nu se poate deschide in fata unui astfel de om, devine rece si distanta.. Ori Leul vrea o provocare, cauta pasiune, vrea sa se simta adorat. Este ca si cum ar incerca sa incalzeasca un tablou de gheata, care pare a-l privi impasibil, ba chiar cu ochi critici. Si cum sa suporte barbatul Leu ironiile si mustrarile Fecioarei ?! Numai daca exista respect reciproc si iubire impartasita, pot trece peste diferentele de caracter.

Se inteleg totusi mai bine pe plan profesional, pentru ca el este pe post de director, ea in pozitie de executor , folosindu-si amandoi la maxim talentele de buni profesionisti. Pe plan sentimental insa, de cele mai multe ori diferentele sunt prea mari pentru ca relatia sa dureze pe termen lung.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului