Astrologie

#fecioara #sagetator #femeia fecioara #barbatul sagetator

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Sagetator

Femeia Fecioara si barbatul sagetator au caractere diferite si actioneaza conform unor principii de viata care nu-si gasesc un numitor comun. Femeia Fecioara duce o existenta monotona, echilibrata, ceea ce pe Sagetatorul avid de aventura l-ar face sa-i crape falcile de plictiseala. Ea poate fi fericita stand seara acasa cu o revista in brate, el probabil a descoperit vreun sport nocturn pe care-l practica cu numerosii lui prieteni.

Nativul Sagetator are o mare nevoie de libertate, pentru ca sunt atatea experiente noi la care sa ia parte, incat ii este imposibil sa se dedice complet caminului. In acest caz, linistea si stabilitatea Fecioarei sunt date peste cap. Ba chiar s-ar putea sa se trezeasca inlocuita de o alta femeie, mai activa, mai nebunatica, mai pasionala decat ea.

Fecioara nu poate ramane intr-o relatie daca nu i se ofera fidelitate si atentie permanenta. Barbatul Sagetator nu poate accepta tocmai asa ceva, il enerveaza incercarile partenerei de a institui reguli acasa, n-o sa fie niciodata de acord sa aiba un program, iar ori de cate ori aceasta ii va cere sa fie capul familiei si sa se ingrijeasca de X lucru, o sa simta ca se sufoca. Fecioara este calculata si exceleaza gand trebuie sa organizeze ceva, el este mai degraba imprastiat, pentru ca nu vede o necesitate in a fi ordonat.

In schimb, comunica foarte bine din punct de vedere intelectual si se pot bucura impreuna de calatorii peste hotare. Daca Fecioara invata sa-i acorde libertatea de care are nevoie si sal-l lase sa se distreze atunci cand simte asta, fara sa-i faca reprosuri si fara sa se astepte sa se schimbe vreodata, pot incerca o relatie. Rezultatele insa tin numai de ei.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare