Astrologie

#fecioara #varsator #barbatul varsator #femeia fecioara

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Varsator

Femeia Fecioara si barbatul varsator ar putea sa se completeze reciproc daca ... ar face multe compromisuri . Nu este tocmai o relatie indicata. Sa zicem ca nativul e sunat de un prieten, care ii propune o intalnire intre patru ochi undeva in oras. Fecioara va lua receptorul si-l va invita cu zambetul pe buze la ei acasa, invocand o lista de argumente, realiste si enervante pentru ei. Nu-i trece prin cap ca cei doi chiar vor sa iasa undeva si sa fie singuri.

Daca acestia isi fac planuri spre sfarsitul saptamanii, barbatul Varsator va trebui intai sa indeplineasca sarcinile impuse de partenera si abia apoi sa-si vada de propriu lui program. Varsatorul se va satura extrem de repede de aceasta fiinta saritoare, care-i da mereu sugestii , crezand sincer ca asa il ajuta. Se simte condus si nu suporta sa nu aiba independenta de manifestare.

Fecioarei el ii pare imatur, iresponsabil, dezordonat, instabil ... si lista poate continua. El vrea sa aiba si un timp numai al lui, isi stabileste singur responsabilitatile, nu are rabdare cu amanuntele, deci nici cu ordinea hainelor in dulap, vrea o relatie de la egal la egal, in care partenera sa nu-l cicaleasca incontinuu, cerandu-i sa fie mai serios.

Barbatul Varsator este in stare sa-si ridice iubita pe un piedestal, cand iubeste, insa Fecioara e prea lucida si rece ca sa se incalzeasca in urma imbratisarilor lui. Nu se prea inteleg pe plan erotic. Nici el nu este vreun bun psiholog, rabdator si pasionat, ca sa scoata la suprafata flacara ce arde in interiorul acestei fiinte aparent glaciale. Ea isi doreste stabilitate, ori plecarile lui dese o alarmeaza si-i ridica scutul de protectie. Singurul plan pe care se inteleg excelent este cel al ideilor.

Femeia Fecioara si barbatul Varsator sunt pasionati de tot ce e nou si au cunostinte variate in domenii diferite, isi apreciaza reciproc inteligenta si impreuna pot face lucruri frumoase. El are viziune si deschidere catre orice forma de asociere, ea are o gandire structurata si stie sa puna pe roate orice plan. Cand insa nu vor fi ocupati cu munca, se vor confrunta cu multe probleme. Pot incerca, daca ei considera ca merita efortul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro