Astrologie

#horoscop #gemeni #balanta #femeia gemeni #barbatul balanta #nativa gemeni #compatibilitate #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Balanta

Femeia Gemeni si barbatul balanta sunt personalitati foarte diferite, insa cu multe puncte comune, care sa favorizeze reusita unei relatii. Amandoi sunt inteligenti si plini de idei, iar deschiderea Gemenilor catre lume impinge nativul Balanta sa-si duca la bun sfarsit aspiratiile, mai ales cele din domeniul scrisului, artei, comunicarii.

Pe plan intelectual si artistic sunt pe aceeasi lungime de unda si se completeaza reciproc. Barbatul Balanta confera relatiei o nota de rafinament, pentru ca este un gentleman desavarsit si stie cum sa cucereasca o femeie, prin metodele traditionale care nu dau gres nici macar in cazul unor persoane mai moderne.

Nativa Gemeni ii insufla curajul de a actiona atunci cand nu reuseste sa ia decizia cea mai potrivita. In schimb, el isi doreste o relatie de durata , stabilitate si multa iubire. Pentru ca relatia sa reziste, femeia Gemeni trebuie sa fie destul de matura si de responsabila. Este nevoie ca fiecare sa respecte nevoia de libertate a celuilalt si sa existe o buna colaborare, in spiritul prieteniei.

Exista diferente de gusturi care fara micile concesii de rigoare pot duce la ruptura. El isi doreste o vacanta la un hotel confortabil, ea s-ar multumi cu o escapada pe o insula pustie. El apare la patru ace, ea intarzie, nu mai vine deloc sau apare intr-o toaleta extravaganta, in care se simte de minune. In schimb, cand vine vorba de petreceri, vor fi gazde de neuitat pentru prieteni.

Exceleaza in arta conversatiei amandoi si apreciaza sincer simtul umorului la un partener. Daca viziteaza impreuna un muzeu sau un loc istoric, conversatia va fi scaparatoare de ambele parti, prin inteligenta si volumul de informatii impartasite. Lui ii place sa se inconjoare cu obiecte artistice, iar pe ea o pasioneaza in general domeniul si stie cate ceva despre fiecare exponat.

Femeia Gemeni trebuie sa evite excesele de orice fel si mai ales indiferenta, chiar si cea neintentionata, daca vrea sa-l pastreze. In cazul in care totusi nu gasesc o punte de sprijin intre diferentele dintre ei, cel mai bine ar fi sa se rezume la o aventura sau pur si simplu la o relatie de prietenie .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului