Astrologie

#femeia gemeni #barbatul pesti #gemeni #pesti #compatibilitati #compatibilitate

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Pesti

Pentru femeia Gemeni si barbatul Pesti este o relatie mai mult indicata pentru o aventura, decat pentru ceva de durata. Niciunul nu este suficient de realist si de pragmatic pentru a face fata problemelor cu care se confrunta cuplul.

Femeia Gemeni are nevoie de libertate si tinde sa comunice cu toti cei care o inconjoara, pe cand nativul Pesti este un emotiv introvertit. Nevoia lui de atentie nu s-ar simti satisfacuta de implicarea partenerei. Daca tinde sa se iluzioneze la nesfarsit, in loc sa accepte ca exista mari diferente, relatia se va deteriora pana cand ea va disparea, in cautare de o noua experienta.

Se pot intelege bine din punct de vedere intelectual, pentru ca el ii deschide lumea sinelui, invitand-o la introspectie, iar femeia Gemeni il ajuta sa cunoasca lumea cea mare. Amandoi sunt extrem de inteligenti si simt acut nevoia de comunicare, iar schimbul de idei poate fi interesant, cel putin o perioada.

Cu toate acestea, daca nativa este nestatornica si in cautare de vesnica schimbare, il poate destabiliza pe partener, care se simte dezamagit si ranit. Pentru el ratiunea tine de instinct, nu de intelect. Femeia Gemeni este o fiinta eminamente intelectuala si rationala. Fericirea pentru el consta in comuniunea dintre trup si spirit si face totul pentru persoana dorita, ca s-o duca pe culmile iubirii. Ea nu are rabdare si nu aprofundeaza lucrurile daca nu se simte atrasa irezistibil. Are atat de multe alte lucruri de facut pe lumea asta, incat a-si canaliza intreaga energie spre o fiinta hipersensibila o oboseste. Relatia functioneaza o vreme colateral , prin implicarea acestuia, insa pe termen lung lucrurile pot lua o intorsatura nefavorabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top