Astrologie

#gemeni #leu #barbatul gemeni #femeia leu #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Gemeni

In ceea ce priveste si , este o combinatie nefericita din multe puncte de vedere. El este detasat, are preocupari variate, copilaros, superficial, vorbaret si demonstrativ, ea este implicata, stie perfect ce scopuri urmareste, este matura si concentrata si se manifesta numai daca considera ca merita efortul.

In primul rand, nativa Leu vrea sa-l domine si sa simta ca ea este o lume intreaga pentru partener, el i-ar replica ca lumea inseamna si alti oameni, si alte pasiuni , pentru ca sunt atatea de descoperit … Lui ii place sa iasa sa socializeze si nu neaparat impreuna cu partenera sa, lucru de neiertat pentru o Leoaica ce viseaza numai la momentul in care apare la bratul partenerului, stralucitoare si irezistibila.

Nativul Gemeni nu-I asigura deloc nevoia de stabilitate si nici nu da dovada de seriozitatea necesara acasa, in grupul de prieteni sau la locul de munca. Este schimbator, instabil, , cucerit de totul in jur si de nimic in special. Acest lucru o poate bulversa pe femeia Leu , pana cand pur si simplu isi da seama ca nu este barbatul de care are ea nevoie. NU este dispusa sa-l readuca pe pamant pe acest fluture care pluteaste deasupra lucrurilor si care gusta din tot ce-i ofera viata, fara sa se gandeasca la consecinte.

Nu are nici rabdarea de a-l educa sau responsabiliza, nici macar nu este de parere ca ar fi atributia ei. Vrea alaturi pe cineva gata format, un om de incredere, care s-o ridice pe un piedestal, un exemplu de masculinitate, si . Cu el doreste sa se simta mandra, nu sa-i fie rusine de unele gesturi ireventioase pe care le poate face uneori un Geaman.  Acesti doi nativi nu prea au nimic in comun, in afara de o atractie fizica initiala, care se risipeste repede, dezvaluind diferentele prea mari de caracter.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro