Astrologie

#leu #sagetator #femeia leu #barbatul sagetator

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Sagetator

Femeia Leu si barbatul Sagetator sunt o combinatie care poate functiona intr-o maniera pozitiva, deoarece amandoi sunt persoane optimiste si active. Se distreaza foarte bine impreuna, avand un puternic simt al umorului si placandu-le viata.

La o reuniune, acest cuplu este sufletul petrecerii, molipsandu-i si pe ceilalti cu bunadispozitia lor. Le plac lucrurile de calitate si traiul bun, sunt dinamici si capabili sa-si uneasca fortele pentru a avea success pe plan profesional. Nu incearca permanent sa domine in relatie, pentru ca se inteleg foarte bine si fara a fi autoritari unul cu celalalt.

barbatul sagetator este tolerant cu nevoia partenerei de expansiune si ostentatie, iar ea ii intuieste acestuia inclinatia catre independenta.  Prin urmare, nici unul nu-l va sufoca pe celalalt cu pretentii prea mari si cu prea multa afectiune. Nativul Sagetator stie s-o puna pe un tron pe Leoaica, fara sa se simta vreo clipa umilit, pentru ca nici nu da importanta de fapt locului ocupat de fiecare in ierarhie.

Amandoi adora sa calatoreasca, ii atrage aventura, vor sa vada lucruri si persoane noi, sa-si largeasca orizonturile, pentru ca sunt la fel de fascinati de schimbare si sunt in general interesati de viitor. Cand vorbesc, au multe sa-si spuna, pentru ca amandoi au un spirit sportiv, energic si le face o imensa placere sa gesticuleze si sa se dea putin in spectacol , teatralitatea si oratoria fiind noua dintre atributele lor. Intr-o relatie de cuplu au parte de mult success, noroc si entuziasm. Daca dorinta de dominatie a Leoaicei si nevoia de libertate a Sagetatorului sunt indeplinite, atunci relatia poate sa functioneze multa vreme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro