Astrologie

#leu #varsator #femeia leu #barbatul varsator #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Varsator

Poate fi o relatie dificila relatia unei femei Leu cu un barbat Varsator , insa nu neaparat imposibila. Femeia Leu isi doreste langa ea un barbat de care sa fie mandra, un om puternic, sigur pe sine, o persoana de succes, cu un cont serios in banca si mai ales cu o inima suficient de mare pentru a-i asigura intreaga afectiune de care are nevoie.

Vrea sa se simta adorata, pusa pe primul loc, iar aceasta adoratie sa se manifeste prin mii de gesturi, cadouri, mangaieri, orice lucru ce poate sa fie o dovada de dragoste din partea barbatului sau. Nativul Varsator nu este din principiu vreun om influent, mare afacerist , care sa se invarta prin cercurile cele mai inalte. Fiindca este de parere ca cei doi parteneri sunt egali, nu incearca s-o domine, dar nici nu se lasa condus.

Mare parte din activitatea lui o poate desfasura in afara caminului, caci are multe preocupari, care nu sunt neaparat si intelese de femeia Leu. De aici se pot isca discutii si nemultumiri , caci ea se trezeste ca prietenii acestuia sunt uneori mai importanti decat nevoile ei. Se vede pusa in situatia de a-i respecta anturajul, format din pesoane extrem de diferite, insa Leoaica ar putea considera acest lucru ca o incalcare a intimitatii si ca o dorinta de neinteles, mai ales daca unele dintre aceste persoane nu corespund standardelor ei sociale.

Insa in cazul in care barbatul varsator o iubeste cu adevarat, este capabil s-o aseze pe un piedestal si sa-i indeplineasca toate dorintele, atata timp cat isi pastreaza totodata si libertatea de a avea o viata a lui. Ea poate sa fie atrasa de inteligenta lui si de dinamismul care-l caracterizeaza, pentru ca amandoi privesc spre viitor, insa « lentilele » prin care privesc lumea sunt extrem de diferite. Daca lui i se pare ca partenera este prea egoista si interesata numai de partea materiala a vietii, in loc s-o intereseze latura spirituala, atunci cei doi intampina mari probleme si in cele din urma relatia ia sfarsit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare